İzmir'e bayram müjdesi

Yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden toplu ulaşımda bayrama özel indirim müjdesi geldi.

İzmir'e bayram müjdesi
 

20-21-22 Eylü ; l 2009 tarihleri arasında kutlanacak Ramazan Bayramı sü ; resince toplu ulaşım araç ; larında Kentkart ile yapılan 1 . binişlerde yü ; zde 50 oranında indirim uygulanacak . İndirim otobü ; s , metro ve deniz yoluyla yapılan seyahatlarde geç ; erli olacak , ancak havalanı , baykuş ve arabalı vapur seferlerini kapsamayacak .

3-5 bilet ve jetonla yapılan yolculuklarda da normal tarife uygulanacak . Bayram sü ; resince toplu ulaşım araç ; larında yarı yarıya indirime giden İzmir Bü ; yü ; kşehir Belediyesi , kabristan ve otogar bağlantılı seferleri de takviye etti . Arefe gü ; nü ; ile bayramın ilk iki gü ; nü ; mezarlıklara ü ; cretsiz seferler dü ; zenlenecek .

Arife gü ; nü ; ile bayram boyunca kabristanlara gidecek vatandaşlar iç ; in 08 . 00-16 . 00 saatleri arasında Hacılarkırı , Bornova , Karabağlar , Yeşilyurt , Soğukkuyu , Doğanç ; ay , Ö ; rnekkö ; y , Balç ; ova , Narlıdere ve Buca kabristanlarına ek otobü ; s seferleri dü ; zenlenecek . İzmir dışına gidip gelecek yolcuların ulaşımlarını daha rahat temin etmeleri iç ; in de Otogar bağlantılı 50 , 54 , 250 , 604 ve 605 nolu hatlar takviye edilecek .