Adam olun hepinizi asarım

MHP Genel Başkan adayı Ahmet Reyiz Yılmaz, DTP'ye olan tepkisini, 'Adam olun ya Talabani ile yaşayın ya da burada huzur bozmayın. Namerdim hepinizi asarım' diye gösterdi.

Adam olun hepinizi asarım
 

İsrail hayranlığıyla bilinen MHP Genel Başkan adayı Ahmet Reyiz Yılmaz ' DTP , hazır Talabani ve Barzani ile bir arada iken bırakalım orada kalsınlar . Bu memlekette huzurun yeniden tesisi bö ; lü ; cü ; Kü ; rtlerin ve ayrılık isteyenlerin ister Hakkari ' den ister Rize ' den olsun bu ü ; lke topraklarından sü ; rü ; lü ; p ç ; ıkartılmasıdır . Kimse bu ü ; lkede fitne ve fesat ç ; ıkartamaz . Bö ; lü ; cü ; lü ; k Rize ' nin de sorunudur Diyarbakır ' ında . Biz Diyarbakır ' da ne kadar Milliyetç ; i isek Rize ' de de o kadar milliyetç ; iyiz . Ama bö ; lü ; cü ; hain ha Rize ' den ha Hakkâ ; ri ' den . Yaşatmam doğrudan Kuzey Irak ' a sü ; rerim . Ne halin varsa git orada gö ; r . Adam olun ya Talabani ile yaşayın ya da burada huzur bozmayın . Namerdim hepinizi asarım ' dedi .

' SAYIN BAHÇ ; ELİ , Ö ; CALAN ' IN İDAMINI NASIL ENGELLERSİN? '
Yılmaz , Devlet Bahç ; eli ' yi de eleştirerek , ' 3 Koyun gü ; demeyecek adamlar bu memleketin kaderinde sö ; z sahibi oluyorlar . 550 kişilik meclis bir araya gelip bir Ö ; calan ' ı asamıyorsa bunların adamlığı şü ; phe altındadır . Tü ; rklü ; kleri ve kanları hakkında konuşmaya dahi gerek yoktur . Milletin onuruyla artık oynamayın . Başımıza bu ç ; orapları Bahç ; eli ö ; rmü ; ştü ; r . Bu Ö ; calan akraban mı ki adamın idamını erteledin , bir kerede asarım diyemiyorsun? Zorla mı ertelettiler sana infazı imzalamayıp ç ; ekilseydin tek başına gelip asacağımızı ç ; ok iyi biliyordun . Ama yapmadın . Hala bir adamı nasıl asabileceği konusunda bir kelime dahi edemeyen Bahç ; eli adam olsaydı bu sıkıntılar bu gü ; n yaşanmazdı ' diye konuştu .

' BENİM EVLADIM VAR ASKERE GİDECEK SENİN NEYİN VAR? '
Ahmet Reyiz Yılmaz , sö ; zlerini son olarak şö ; yle bitirdi : ' Genel başkan olsan ne olur? 12 yıl aydın da , şimdi gü ; neş mi olacaksın? Benim askere gidecek evladım var kurşuna hedef senin neyin var? Milletin evladı ö ; lmü ; ş ne ifade ediyor sana? Bir şehit cenazesine gitmek bile ağır mı geliyor sana?

MHP Muhalefette kalır . Ahmet Tü ; rkü ; kucakladığın gibi İmralı ' dan Meclise taşınacak olan Ö ; calan ' ı da kucaklar ö ; yle gidersin . Biz Milletç ; e şeref ve haysiyet sınavından geç ; iyoruz . Ö ; calan ' ı asmayan şerefsizin ö ; nde gidenidir . Asamıyorsanız ç ; ekileceksiniz . Ne ABD tanırım ne AB ne de İsrail â ; leme ibret ö ; yle bir asarım ki bir daha bak bakalım aç ; ılım mı isterler . Yoksa adam gibi vatandaş olmayı mı ö ; ğrenirler . Rezillik beş para ortalık siyaset hokkabazlarıyla dolmuş . Hak gelecek batıl zail olacak . Buna da kimse engel olmayacak . Ö ; calan ile aram da tek engel Bahç ; elidir . Ya asacağım de sana biat edelim ya ç ; ekil gö ; lge etme başka ihsan istemeyelim . '