Çok yoruldum

Süreyya Karabulut, İstanbul Avcılar’daki Gariboğlu Holding önünde kırmızı testereyle yaptığı eylemin ardından kabuğuna çekildi.

Çok yoruldum
 

3 milyon Avro ' luk helallik pazarlığı ile eleştirilere hedef olan Sü ; reyya Karabulut , ' Sokaktaki adam bana ' Şerefsiz ' gö ; zü ; yle baktı . Ne şerefsizliğim , ne namussuzluğum kaldı . Yalnız kaldım , bunalıma girdim . İntiharı dü ; şü ; nmeye başladım . Sonra ailem yanlış anlaşıldığımı anladı . Oğlumla da kucaklaştık&rdquo ; dedi .

' ŞÜ ; KÜ ; R PARAM VAR '

Olayın tuzak olduğunu anlayan ve para olayını aç ; ıkladığını belirten Karabulut , &ldquo ; Hata yaptım . Para istememeliydim . Doğrudan MS Derneği ' nin hesabını vermeliydim . 3 milyon Avro hesabıma yatsaydı , Taksim Meydanı ' na ç ; ıkıp herkese elimdeki hesap cü ; zdanını gö ; sterecektim . Yoksa parayı elden alırdım . Paranın hesaba yatmasını bunun iç ; in istedim . Herkesin tepki gö ; sterdiği gü ; n ' Her şey bitti ' dedim . Ama bana sırt ç ; eviren insanlar , doğruyu sö ; ylediğimi gö ; rdü ; . Ben Cemil Baran ' ı tanımam ama kendisini ' Ahmet ' denen kişinin gö ; nderdiğini sö ; yleyince gü ; vendim . Yü ; rekleri varsa gö ; rü ; ntü ; leri basına versinler , kimseden korkum yok . Bu parayla oğlumu ABD ' de okutacağımı iddia ettiler . Zaten oğlumun kolejine yılda 16 bin TL ö ; dü ; yorum . Ç ; ok şü ; kü ; r
param var . Ama ç ; ok yoruldum&rdquo ; dedi .