Partideki sır ölüm!

Ayrı yaşayan balet Natık Veral ile balerin Yeşim Argun'un üniversite öğrencisi kızları gittiği ev partisinde ölü bulundu.

Partideki sır ölüm!
 

Edinilen bilgiye gö ; re olay saat 02 . 00 sıralarında Fikirtepe Eğitim Mahallesi ' de meydana geldi . İddiaya gö ; re Muratpaşa Caddesi Numara 35/4 ' de oturan arkadaşlarına misafirliğe giden Begü ; m Veral , girdiği tuvaletten uzun sü ; re ç ; ıkmayınca arkadaşları kapıyı ç ; aldı . İç ; erden ses gelmeyince kapıyı kırarak iç ; eri giren arkadaşları Begü ; m Veral ' i baygın buldu . İddiaya gö ; re ü ; niversite ö ; ğrencisi Veral ' i koluna aşırı dozda uyuşturu madde enjekte etmiş halde bulan arkadaşları 112 Sağlık ekiplerinden yardım istedi .

Fakat ambulansın gecikmesi ü ; zerine arkadaşları Veral ' i taksi ile hastaneye gö ; tü ; rmek istedi . Bu arada eve ulaşan sağlık ekipleri nabzı atmayan Veral ' a kalp masajı yaptı . Daha sonra Gö ; ztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi ' ne kaldırılan Veral , tü ; m ç ; abalara rağmen yaşama dö ; ndü ; rü ; lemedi .

Evde araştırma yapan polis ekiplerinin , bir enjektö ; r ile Begü ; m Veral ' ın ç ; antasından bir miktar eroin bulduğu ö ; ğrenildi . Evde bulunan biri kız 4 kişiyi ifadeleri iç ; in gö ; zaltına alarak Hasanpaşa Polis Merkezi ' ne gö ; tü ; rdü ; . Arkadaşlarının ifadelerinde , Begü ; m Veral ' in uyuşturucu kullandığını bilmediklerini sö ; yledikleri ö ; ğrenildi .

Polis , Begü ; m Veral ' ın babasına Balet Natık Veral ' e telefonla ulaşarak polis merkezine gelmesini istedi . Merkeze gelen baba Veral ifadesinde , eşi Yeşim Argun ' dan ayrıldığını ve kızının eşinin annesiyle birlikte yaşadığını sö ; yledi . Baba ayrıca kızının okuldan boş kalan zamanlarında bir turizm firmasında ç ; alıştığını da sö ; yledi .

AMATEM ' DE TEDAVİ GÖ ; RDÜ ;

Anne Yeşim Argun ' Kızım Şubat başında AMATEM ' e yatmıştı 31 Mart ' ta Ç ; ıktı . Kendisi de bu illetten kurtulmak istiyordu ama eski arkadaşları onu hiç ; rahat bırakmadı . Tedaviden ç ; ıktıktan sonraki dö ; nemde morali ç ; ok dü ; zgü ; ndü ; ' dedi Kızlarının ö ; lü ; m haberini Bü ; yü ; k Ada ' daki evlerinde alan anne Yeşim Argun ' Saat 9 ' a kadar evdeydi neşeli ve mutluyduk sonra arkadaşlarına gitti zaten sü ; rekli toplanırlardı . Ertesi gü ; n işe gidecekleri iç ; in saat 11 de yatmışlar . kızımı son zamanlarda takip ediyordum . Uyuşturucuyu nerden buldu anlayamadım . Altın vuruş iddiası doğru değildir . Ö ; lü ; mü ; iç ; in doz aşımı diyebiliriz eğer intihar etmek istese bana bir şekilde not bırakır veya ulaşırdı ' dedi .