Miras davası: 2 ölü

Söke’ye bağlı Bağarası Beldesi’nde miras paylaşımı nedeniyle ağabeyi ile mahkemelik olan Davut K. (54), önceki gün yapılan mahkemeden aleyhine karar çıkınca bir anlık cinnet sonucu ağabeyi Mevlüt K. (60) ve yengesi Emir K.’yı (56) öldürdü.

Miras davası: 2 ölü
 

Dü ; n akşam saat 20 . 00 sıralarında meydana gelen olayda Bağarası Beldesi ' nde sıhhi tesisatç ; ılık yapan Davut K . ; ağabeyi Mevlü ; t K . ve yengesi Emir K . ' yı evlerinin girişinde kurşun yağmuruna tuttu . Davut K . ' nın tabanca ve pompalı tü ; fekle ardı ardına 11 el ateş ettiği tespit edildi .
Edinilen bilgiye gö ; re ; Ağabeyi ile miras ev iç ; in aralarında husumet olduğu ö ; ğrenilen Davut K . geç ; tiğimiz gü ; nlerde miras konusu olan evi mahkemede kaybetti . Mahkeme ağabey Mevlü ; t K . lehine sonuç ; lanınca Davut K . mahkeme kararını iç ; ine sindiremeyince korkunç ; cinayeti planladı . Dü ; n akşam saatlerinde eve girmekte olan abisi ve yengesini kurşun yağmuruna tutan ö ; fkeli kardeş , cinayetin ardından silahları ile birlikte jandarmaya teslim oldu . İki kişiyi ö ; ldü ; rdü ; kten sonra aklı başına gele cinayet zanlısı Davut K . ' nın ilk ifadesinde cinnet geç ; irdiği iç ; in cinayeti işlediğini ve pişman olduğunu sö ; ylediği ö ; ğrenildi .
Adliyeye sevk edilen zanlı Davut K . tutuklanarak Sö ; ke Cezaevi ' ne gö ; nderilirken ö ; len 3 ç ; ocuk babası ağabey Mevlü ; t K . ve eşi Emir K . Koç ; arlı ' nın Bıyıklı Beldesinde defnedildi .