DNA'sız varlık!

Meksika'da 2007'de bir çiftçi tarafından bulundu ve öldürüldü. Cansız bedeni incelendikçe tuhaflıklar birbirini izledi. Kimine göre uzaylı, kimine göre henüz keşfedilmemiş bir hayvan türü. Bilim adamları ise 'DNA'sı yok' diye şaşkın. Kimine göre ise her şey tartışmalı. Ne var ki şimdilerde bir ikinci 'yaratıktan' daha söz ediliyor.

DNA'sız varlık!
 

İşç ; i Francisco Garcia : ' Yaşayan ikinci bir yaratık gö ; rdü ; m . Gö ; rdü ; ğü ; m 70 cm . boyunda bir insancıktı . Onu ç ; iftlik kapısından ç ; ıkarken gö ; rdü ; m , sonra hızlıca oradan uzaklaştı ' dedi . İlk yaratık , Meksika ' da 2007 yılında bulunduğunda bü ; yü ; k bir şok yaşanmıştı .

Ç ; eşitli incelemeler sonunda bazı UFO uzmanları bu yaratığı ' uzaylı ' olarak nitelendirirken , bazı uzmanlarsa yaratığın henü ; z keşfedilmemiş bir hayvan tü ; rü ; olabileceğini savunuyor : Yakalanan ilk yaratık ü ; zerine yapılan DNA testlerinden herhangi bir sonuç ; ç ; ıkmadı .

' Bild am SONNTAG ' gazetesi muhabiri Michael Remke , yaratığı gö ; rmek iç ; in Meksika ' daki Metepec kentine gitti . İzlenimlerini aktarırken , ' Gö ; z ç ; ukurları , insan ü ; zerinde korkutucu bir etki yaratıyor ' ifadesini kullandı .

Veteriner Marco Salazar , yaratığı bulan ç ; ifç ; inin , bir anlık korkuyla onu boğarak ö ; ldü ; rmesinin hemen ardından inceleme fırsatına sahip olduğunu anlatırken ' Şu ana kadar her tü ; rden hayvanı gö ; rme imkanım oldu , ama bö ; yle bir şey daha ö ; nce hiç ; gö ; rmemiştim ' dedi .

Etobur bir hayvanın diş yapısına sahip bu yaratığın ; aynı zamanda kafatasının yapısı itibariyle de diğer hayvanlara gö ; re daha zeka seviyesine sahip olduğu dü ; şü ; nü ; lü ; yor . Diş yapısı , kertenkeleye benzeyen yaratık ; eklem ve iç ; kulakları yapısıyla insana benzediği sö ; yleniyor .

Dö ; rt ayrı labaratuvarda en modern tekniklerle DNA yapısı ç ; ö ; zü ; lmeye ç ; alışıldı ancek bir sonuç ; alınamadı . Uzmanlar ' DNA ' sı yok . Ya da var ama bu tekniklerle biz inceleyemiyoruz ' diyor .

Bulunan yaratığın hü ; cre testlerinde , bedenini ince bir deri tabakasının kapladığı ve daha ö ; nce tanımlanmamış , ilkel yaratıklara gö ; re ç ; ok daha gelişmiş gö ; zlere ve iç ; kulağa sahip olan bir canlı olduğu kaydedildi .

Ç ; iftç ; inin yaratığı ö ; ldü ; rmeden ö ; nce fotoğraflarını ç ; ektiği ve bu fotoğrafların yakında yayınlanacağı bildirildi .