Af şifa verdi!

“Kayıp trilyon” davasından aldığı hapis cezasını evinde çekerken tekerlekli sandalye ile gezen Necmettin Erbakan, affın ardından ayağa kalktı.

Af şifa verdi!
 

Erbakan , Ramazan ayı iç ; in ö ; zel program yaptı ve il il gezerek sahur ve iftarlara katılmaya başladı . Af ile birlikte tekerlekli sandalyesini bir kenara atan 83 yaşındaki Necmettin Erbakan , SP ' nin kongre ve etkinliklerine katılıyor . İran ' a da giden Erbakan , Ramazan ayıyla birlikte iftar ve sahur programları da yaptı . Erbakan 9 Eylü ; l ' de Ankara ' da bü ; yü ; kelç ; ilere vereceği iftarda da &ldquo ; Onur konuğu&rdquo ; olarak yer alacak . Erbakan ' ın , 29 Ağustos ' ta İzmir , 5 Eylü ; l ' de Bursa , 8 Eylü ; l ' de Konya , 9 ve Eylü ; l ' de Ankara ' daki iftar programlarına katılacak . 12 Eylü ; l ' de Ankara , 17 Eylü ; l ' de ise İstanbul ' da hatim duasına katılacak . 19 Eylü ; l ' de de İstanbul ' da sahur yapacak .

EVDEN Ç ; IKAMIYORDU
Erbakan , &ldquo ; Kayıp trilyon&rdquo ; davasından aldığı 2 yıl 4 aylık hapis cezasını 26 Mayıs 2008 ' de Altınoluk ' daki evinde ç ; ekmeye başladı . Erbakan ' ın cezası , 23 Eylü ; l 2010 ' da sona erecekti . Cumhurbaşkanı Abdullah Gü ; l , kalan hapis cezasını &ldquo ; sü ; rekli hastalık&rdquo ; nedeniyle kaldırdı ve Erbakan ' ın kalan 2 yıl 35 gü ; nlü ; k cezası affedildi . Af ö ; ncesinde tekerlekli sandalye kullanan Erbakan , bitkin gö ; rü ; yordu