16 yaşındaki genç, 2 kişiyi öldürdü

Tekirdağ'ın Muratlı İlçesi'nde 16 yaşındaki bir çocuk, muhtar ve azasını pompalı tüfekle vurarak öldürdü.

16 yaşındaki genç, 2 kişiyi öldürdü
 

Olay , Muratlı İlç ; esi ' ne bağlı Ballı Hoca kö ; yü ; girişinde saat 14 . 30 sıralarında meydana geldi . Alınan bilgilere gö ; re , tarlalarından 2 kişinin ayç ; iç ; ek kestiğini gö ; ren Kö ; y Muhtarı Kadir Akkavak , aza Şerafettin Meriç ; ve aza Cemal Başakç ; ı ile şahısları kovalamaya ç ; alıştı . Kaç ; an 2 kişinin 59 YL 045 plakalı kamyonete bindiğini gö ; ren Muhtar Akkavak , 59 AK 535 plakalı otomobiline azalarını da alarak aracı takip etti .

Kö ; y girişinde şahısların ö ; nü ; ne ç ; ıkan muhtar , zanlılardan 45 yaşındaki Cavit G . ve oğlu 16 yaşındaki C . G . ile tartışmaya başladı . Tartışmanın bü ; yü ; mesi ü ; zerine C . G , kamyonetten ç ; ıkardığı pompalı silah ile muhtar Akkavak ve azası Şerafettin Meriç ; ' e birer el ateş etti . Muhtarın otomobilinden inen diğer aza Cemal Başakç ; ı ise , C . G ' nin elindeki pompalı tü ; feğin tutukluk yapması sonucu canını kurtardı . Telaşlanan baba ve oğlu hemen araç ; larına binerek kaç ; mak istedi . Hem polis ekipleri hem de jandarma ekiplerinin peşine dü ; ştü ; ğü ; baba-oğul , 59 YL 045 plakalı kamyonetle Tekirdağ Mü ; sellim Kö ; yü ; Mevkii ' nde gö ; zaltına alındı .


Ballı Hoca Kö ; yü ; Muhtarı Kadir Akkavak , gö ; ğsü ; ne isabet eden kurşun nedeniyle olay yerinde , aza Şerafettin Meriç ; ise hastaneye kaldırılırken ambulansta hayatını kaybetti .

Tekirdağ Jandarma Alay Komutanlığı Kriminal ekipleri ile Muratlı İlç ; e Emniyet Mü ; dü ; rlü ; ğü ; ekipleri olay yerinde incelemelerde bulundu . Muratlı İlç ; e Jandarma Komutanlığı ' ndaki ifadesinde suç ; u kabul eden C . G . ' nin , ' Muhtar ve aza babama kü ; fü ; r etti . Bizi dö ; vmek istediler . Ben de babamı ve kendimi korumak iç ; in korkutmak amaç ; lı ateş ettim . Pişmanım ' dediği ö ; ğrenildi . C . G ' nin babası Cavit G . , ifadesinin alınmasının ardından savcılık tarafından serbest bırakırken , C . G , adliyeye sevk edildi . Polis ve jandarma ekipleri adliye ç ; evresinde geniş gü ; venlik tedbirleri aldı .

TÜ ; FEĞİ TUTUKLUK YAPTIĞI İÇ ; İN KURTULDUM


Olay sırasında Muhtar Akkavak ve aza Şerafettin Meriç ; ' in yanında bulunan diğer aza Cemal Başakç ; ı duruşma sırasında gö ; zyaşlarını tutamadı . C . G ' nin pompalı tü ; fekle ateş ettiği arkadaşlarının ö ; lü ; mü ; ne şahit olan aza Başakç ; ı , zanlının tü ; feğinin tutukluk yaptığı sırada canını zor kurtardığını ve muhtar ve azanın kimseye kü ; fü ; r etmediğini sö ; yledi .