Otoda kriz kampanyası

Krizin etkilerini daha az hissedebilmek için kampanya üzerine kampanya düzenleyen otomotiv şirketleri, uygun vade avantajları ile müşteri çekmeye çalışıyor. İşte son kampanyalar:

Otoda kriz kampanyası
 


RENAULT

Renault ' da , Trafic , Master ve Kangoo araç ; lara yü ; zde 0 faiz ve uygun vade avantajının bir arada sunulduğu bildirildi .

Renault Mais ' ten yapılan yazılı aç ; ıklamada , 30 Eylü ; l 2009 tarihine kadar Trafic ve Master ' da geç ; erli olan kampanyada tü ; keticilerin , 15 bin Lira , 12 ay vade iç ; in 0 faiz fırsatından faydalanabildikleri belirtildi .

Yapılan aç ; ıklamada , mü ; şterilerin Total ' den Cardvisit ile yapacakları alımlarda yü ; zde 4 yakıt indiriminden yararlandıkları ve Master Minibü ; s ve Trafic Minibü ; s mü ; şterilerini aynı zamanda serviste Fix Servis Paketlerinde yü ; zde 30 indirimin beklediği kaydedildi .

-PEUGEOT-

Peugeot ' un , 1 Ağustos tarihinden itibaren 2010 model yılına Yeni 107 , Yeni 207 ve 407 Executive Black Ö ; zel Seri modelleri ile giriş yaptığı ifade edildi .

Peugeot ' dan yapılan yazılı aç ; ıklamada , 308 Comfort 1 . 6 VTI 120 beygir ve Comfort Otomatik 1 . 6 VTI 120 beygir modellerinde ise 3 bin 300 Lira ' ya varan fiyat avantajları sunulduğu belirtildi .

Yapılan aç ; ıklamada , Peugeot ' nun 2009 yılı başından itibaren sü ; rdü ; rdü ; ğü ; Blue Lion kampanyasına da devam ettiği ve karbondioksit emisyonu 130 gr/km ' ye eşit veya daha dü ; şü ; k olan , aynı zamanda yü ; zde 95 oranında geri dö ; nü ; şü ; me uygun ve sadece ISO 14001 onaylı bir fabrikada ü ; retilmiş olan Blue Lion standardına uygun tü ; m modellerinde , ç ; evre duyarlılığına destek olmak ü ; zere Ö ; TV indirimli kampanya fiyatlarının ü ; zerinden bin lira ek fiyat avantajı sunduğu belirtildi .

-VOLVO-

Volvo Mü ; hendisi Nils Bohlin tarafından geliştirilen ve bugü ; ne kadar bir milyondan fazla hayat kurtaran 3 noktalı emniyet kemerinin 50 ' nci yaşını kutladığı bildirildi .

Volvo ' dan yapılan aç ; ıklamada , 13 Ağustos 1959 ' da , dü ; nyanın ilk standart 3 nokta emniyet kemerli otomobili Volvo PV544 ' ü ; n , İsveç ; ' in Kristianstad şehrindeki Volvo bayisine teslim edildiği belirtildi .

Volvo ' nun , donanımında standart olarak 3 noktalı emniyet kemerleri bulunduran ilk otomobil ü ; reticisi olduğu dile getirilen aç ; ıklamada , kuruluş misyonunda insan hayatlarının korunması bulunan Volvo ' nun , bu yeni buluşu iç ; in ' aç ; ık patent ' diye bilinen ve isteyen herkesin ü ; cretsiz olarak tasarımını kullanabileceği bir şekilde patent alarak diğer otomobil ü ; reticilerinin de yaygın bir şekilde bu sistemi kullanabilmesinin ö ; nü ; nü ; aç ; tığı ifade edildi .

-CHRYSLER-

Chrysler , Jeep ve Dodge yetkili satıcılarında geç ; erli olacak kampanyada peşin alımlarda Jeep Grand Cherokee LTD CRD 79 bin 200 Avro , Jeep Commander 76 bin 500 Avro , Chrysler 300C 59 bin 500 Avro , Dodge Nitro modellerini 85 bin 500 Lira ' dan başlayan anahtar teslim fiyatlarıyla satışa ç ; ıkardığı bildirildi .

Chrysler ' den yapılan aç ; ıklamada , 7 ç ; ift LCD ekran , 3 A/V girişi , 2 kablosuz kulaklık , kablosuz uzaktan kumanda , 1 ekranda TV seyrederken diğer ekranda DVD seyredebilme ö ; zellikleri bulunan Multimedia donanımlı araç ; larda trafik stresinden uzak , konfor ve eğlence dolu yolculukların kullanıcıları beklediği ifade edildi .

-DACİA-

Dacia ' nın , 2007 ' den bu yana İstanbul Bü ; yü ; kşehir Belediyesi işletmesi olan İspark ile sü ; rdü ; rdü ; ğü ; otopark hizmetine 1 sene daha devam etme kararı aldığı kaydedildi .

Dacia ' dan yapılan aç ; ıklamada , Dacia Logan , MCV veya Sandero modellerinden birine sahip olan Dacia mü ; şterilerinin , İstanbul ' da oldukç ; a yaygın olan İspark aç ; ık ve kapalı otopark alanlarından 12 saat sü ; reyle ü ; cretsiz olmak ü ; zere faydalanabilecekleri ifade edildi .

Yapılan aç ; ıklamada , Dacia mü ; şterilerinin park alanlarından , otomobillerini satın aldıkları tarihten itibaren 12 ay boyunca yararlanabilecekleri belirtildi .

KİA


Kia yaptığı yazılı aç ; ıklamada B segmentindeki temsilcisi Rio modelinde , Ağustos ayı boyunca Ö ; TV %18 oranında uygulacağını bildirdi .


Kampanya kapsamında Kia Rio 1 . 4 lt . benzinli Sedan Basic paketinin 19 bin 437 TL ' ye satılacağı belirtilirken , Kia Rio ' nun Sedan ve Hatchback kasa tipi , 1 . 4 lt . benzinli ve 1 . 5 lt . dizel motor seç ; enekleri , dü ; z ve otomotik vites versiyonları ile satışa sunulduğu aktarıldı .

Aç ; ıklamada Kia markasının hafif ticari araç ; modelleri olan K2500 ve K2700 ' lerde ise Temmuz ayında uygulanan % 0 Ö ; TV ve 1 . 000 TL değerinde takas desteği kampanyasına Ağustos ayında da devam ettiği duyuruldu . Kampanya kapsamında ayrıca , BP ' den 1 . 000 TL değerinde akaryakıt ve iki adet Avon Lastik hediye ediliyor .