'İlişkiye ben zorlamadım'

Bakırköy Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde çalışan kadın, bir temizlik işçisinin tecavüzüne uğradığını öne sürdü.

'İlişkiye ben zorlamadım'
 

İstanbul Bakırkö ; y Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi ' nde ç ; alışan bir kadın , hastanenin temizlik işç ; isi tarafından tecavü ; ze uğradığını ve ç ; ıplak gö ; rü ; ntü ; lerinin cep telefonuyla ç ; ekilerek şantaj yapıldığını iddia etti . S . K . ' nin hastanenin iç ; inde bulunan bir odada kendisine tecavü ; z ettiği iddiasıyla şikayetç ; i oldu . Polis , S . K . ' yi gö ; zaltına aldı .

YEMEK GETİRİP BAYILTTI

S . K ' nin kendisine yemek getirdiğini ve yemeği yedikten sonra kendinden geç ; tiğini iddia eden genç ; kadın , ' Ç ; alıştığım birimin arka tarafında bulunan odada beraber yemek yedik . Daha sonra kendimden geç ; mişim ve kalktığımda ç ; ıplaktım . Tecavü ; ze uğradım . Benim ç ; ıplak gö ; rü ; ntü ; lerimi de cep telefonuna ç ; ekerek şantaj yaptı . Beni beraber olmamız iç ; in zorladı ' dedi .

' İLİŞKİYE BEN ZORLAMADIM '

İddiaları kabul etmeyen S . K . , kadınla kendi isteği ile birlikte olduğunu sö ; yledi . Emniyetteki işlemlerinin ardından Bakırkö ; y Adliyesi ' ne sevk edilen S . K . buradaki ifadesinde , ' Ben hiç ; bir şeye zorlamadım . Cep telefonundaki gö ; rü ; ntü ; leri ikimiz de istediğimiz iç ; in ç ; ektik . Ç ; ıplak gö ; rü ; ntü ; ler sadece benim değil onun telefonunda da mevcut . Şantaj iç ; in değil fantezi iç ; in ' dedi . S . K . tutuksuz yargılanmak ü ; zere serbest bırakıldı .