Geçmiş olsun Sayın Baykal!!!

Siyasiler dün düzenlenen törenlerde ilk olarak Genelkurmay Karargahı'nda düzenlenen “tebrik töreninde” bir araya geldi.

Geçmiş olsun Sayın Baykal!!!
 

Başbakan Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Deniz Baykal , Genelkurmay Karargahı ' nda dü ; zenlenen tebrik tö ; reni sırasında kısa da olsa sohbet ettiler . Başbakan ' ın &ldquo ; Hoşgeldiniz . Geç ; miş olsun&rdquo ; dileği ile başlayan sohbetin konusu , Baykal ' ın ö ; nceki gü ; n İzmir ' de karşılaştığı işç ; ilerin protestosuydu . CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ile Başbakan Erdoğan arasında Genelkurmay Başkanlığı Karargahı ' nda dü ; zenlenen &ldquo ; tebrik&rdquo ; seremonisi sırasında şu diyalog yaşandı :

GEÇ ; MİŞ OLSUN SAYIN BAYKAL

Erdoğan : Hoşgeldiniz . Geç ; miş olsun . . .

Baykal : Hayırdır . Neden?

Erdoğan : İzmir ' de protesto edilmişsiniz . O nedenle ' geç ; miş olsun ' dedim .

Baykal : Ö ; nemli bir olay değil . Karşıkaya Belediyesi kü ; ç ; ü ; ldü ; ğü ; iç ; in yeni kurulan Bayraklı Belediyesi de işç ; ileri kabul etmiyor . Ç ; ü ; nkü ; iş akitleri fesh edilirken kıdem tazminatlarını almışlar . Bunlar da bu ekonomik kriz iç ; inde haklı olarak iş istiyorlar . Demokratik mü ; cadelelerde bö ; yle şeyler olur . Bunlar demokratik tepkiler . . .

Erdoğan : Doğru sö ; ylü ; yorsunuz . Tabii , tabii .


BAHÇ ; ELİ ' YLE TOKALAŞMADI
Erdoğan MHP Genel Başkanı Devlet Bahç ; eli ' yle ise bir araya gelmedi . Bahç ; eli , Genelkurmay Karargahı ' ndaki salona Erdoğan ' dan ö ; nce geldi . Bahç ; eli ' nin tokalaşma iç ; in sıraya girmesinden sonra gelen Erdoğan da protokolde daha ö ; nde bulunan yerine doğru hızla ilerleyerek ö ; n sıraya geç ; ti . Bu nedenle iki lider el sıkışmadı . Akşam dü ; zenlenen resepsiyona da tö ; rene de davet edilmediği iç ; in tebrik tö ; renine DTP ' den de kimse katılmadı . Komutanların , Genelkurmay Başkanlığı tarafından hazırlanan , &ldquo ; Gü ; ç ; lü ; Ordu , Gü ; ç ; lü ; Tü ; rkiye&rdquo ; sloganının yer aldığı afişin ö ; nü ; nde tebrikleri kabul etmesi de dikkat ç ; ekti . ( Vatan )