Çıplak fotoğrafla şantaj

TV'deki arkadaşlık kanalı aracılığıyla tanıştığı kadının davetine giden Bekir H., evde bıçak zoruyla çırılçıplak soyuldu.Kadınla kucakta fotoğrafları çekilip şantaj yapılan H. para çekmek bahanesiyle gittikleri bankada 3 çete üyesini yakalattı.

Çıplak fotoğrafla şantaj
 



ANKARA ' da Bekir H . adlı vatandaş , yaklaşık 1 ay ö ; nce televizyondaki bir arkadaşlık kanalı aracılığı ile Fikriye E . adlı kadınla tanıştı . Bir sü ; re telefonda konuşan ikili , daha sonra buluşmaya karar verdi . Bekir H . , Keç ; iö ; ren ' deki evine gittiği Fikriye E . ile 30 TL karşılığında ilişkiye girme karşılığı anlaştı ve ö ; demeyi peşin yaptı . Bu sırada evin diğer odasından ç ; ıkan Yaşar S . ile Selahattin Y . adlı kişiler , &ldquo ; Sen evimizde ne arıyorsun?&rdquo ; diyerek Bekir H . ' yi bıç ; ak zoruyla ç ; ırılç ; ıplak soydu . Fikriye E . ' yi de soyunuk halde Bekir H . ' nin kucağına oturtup fotoğraflarını ç ; eken Yaşar S . ile Selahattin Y . , &ldquo ; Bu fotoğrafları ailene veririz . Seni rezil ederiz&rdquo ; diye tehdit ederek 400 TL istedi . Bekir H . , ü ; zerinde para olmadığı iç ; in bankaya gitme teklifinde bulundu . Bunun ü ; zerine ü ; ç ; ç ; ete ü ; yesi , Bekir H . ile birlikte bankaya gitti . Bir anlık boşluktan yaralanan Bekir H . bankanın gü ; venlik gö ; revlisinden yardım istedi .

BU İLK DEĞİLMİŞ

Personelin ihbarı ü ; zerine gelen polis ekipleri şantaj ç ; etesinin ü ; ç ; ü ; yesini yakaladı . Şü ; phelilerin cep telefonlarında , yü ; zlerce uygunsuz fotoğraf olduğu ortaya ç ; ıktı . Gasp Bü ; ro Amirliği ' nde sorgulanan ve daha ö ; ncede şantaj yoluyla vatandaşlardan para sızdırdıkları ö ; ğrenilen ç ; ete ü ; yeleri adliyeye sevk edilecek .