İşsizliğin geldiği nokta

Denizli Belediyesi'nin açtığı 35 kişilik itfaiye eri sınavına katılan 160 üniversite mezunu, dayanıklılık denemesini geçebilmek için ter döktü. Toplam 485 müracaat arasından istenen şartları taşıyan 160 aday, mülakattan sonra Bahçelievler itfaiye binasında dayanıklılık testine girdi.

İşsizliğin geldiği nokta
 

Deneme sahasına kurulan parkurda yü ; kseklik korkusu , dengede durma ve itfaiye hortumuyla hedefe su sıkma gibi bö ; lü ; mlerde yarışan adaylar , ekonomik kriz ve işsizlik sebebiyle itfaiye eri olmak iç ; in mü ; racaat ettiklerini sö ; yledi . Pamukkale Ü ; niversitesi İnşaat Mü ; hendisliği Bö ; lü ; mü ; mezunu olduğunu belirten Fatma Nalan Ekemen , şansını denemek iç ; in sınavlara girdiğini sö ; yledi . Bilgisayar programcılığı mezunu bir aday ise memur olmayı hedeflediğini belirterek , ' Şu anda yapabileceğim en iyi şey memur olmak . İtfaiye ya da başka bö ; lü ; m olmasının benim iç ; in ö ; nemi yok ' dedi .

Denizli Belediyesi İtfaiye Mü ; dü ; rü ; İlyas Tuncer , 19 ' u ö ; n lisans ve 35 ' i lisans mezunu toplam 54 itfaiye eri alınacağını , sınav sonuç ; larının birkaç ; gü ; n iç ; inde aç ; ıklanacağını bildirdi .