Bakan Çiçek: Kontrol için geldim

Hükümet Sözcüsü, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, ayağındaki bir rahatsızlığı nedeniyle Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne geldi. Saat 09.15 sıralarında sivil bir araçla hastaneye gelen Bakan Çiçek'in halsiz ve ayağının aksadığı gözlendi. Hastanede yaklaşık bir saat kalan Çiçek, çıkışta gazetecilere sağlığı konusunda bilgi verdi.

Bakan Çiçek: Kontrol için geldim
 

Geç ; tiğimiz hafta dizinde bir rahatsızlık oluştuğunu dile getiren Ç ; iç ; ek , zorlamaya bağlı olarak hafif bir zedelenme olduğunu belirtti . Kontrol iç ; in hastaneye geldiğini anlatan Ç ; iç ; ek , şuan sağlık durumunun iyi olduğunu ve dizindeki sorunun geç ; meye başladığını ifade etti . Ç ; iç ; ek , bugü ; n gazetecilere de yakalandığını kaydetti .

Atatü ; rk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç ; . Dr . Metin Doğan ise Başbakan Yardımcısı Cemil Ç ; iç ; ek ' in sağlık durumunun iyi olduğunu belirterek Ç ; iç ; ek ' in dizindeki rahatsızlıktan dolayı hastaneye başvurduğunu sö ; yledi . ' Dizinde hafif bir zorlama olmuş , korkacak bir şey yok ' diyen Doğan , tedavisinin devam ettiğini ve kontrollerin sü ; receğini belirtti .