Şamil Sam'ın menajeri ölümden döndü

Ünlü boks kulübü Arena Box Promotion'un sahibi Ahmet Öner, salı gecesi ofisinin önünde uğradığı saldırı sonucu bacağından vuruldu.

Şamil Sam'ın menajeri ölümden döndü
 

Bacağından bir kurşun ç ; ıkarılan Ö ; ner ' in sağlık durumunun iyiye gittiği aç ; ıklandı . Ö ; ner , saldırgan ya da saldırganları gö ; remediğini belirterek , ' Saat 23 . 00 ' de ofisimden ç ; ıkıp arabama doğru yü ; rü ; rken birden silahlar patladı . Aynı andan ofisimin gü ; venlik ışıkları yanıp Kangal cinsi kö ; peklerim de havlamaya başlayınca saldırganlar kaç ; tılar . Sıktıkları 4-5 kurşunun bir tanesi de sol ü ; st bacağıma isabet etti ' dedi . Kurşunun vü ; cuda girince dağılan cinsten bir kurşun olduğunu belirten Ö ; ner , ' Kurşun kemiğe saplanıp orada dağılmış . Ette dağılsa ç ; ok kö ; tü ; olurdu . Doktor kas yapımın sağlam olduğunu ve şanslı olduğumu sö ; yledi ' dedi .

İlk mü ; dahaleyi arkadaşları ve şofö ; rü ; nü ; n yaptığını belirten Ö ; ner , ' Ofis komşum Erol Ceylan , arkadaşım Chiko ve şofö ; rü ; m Nurullah Demircan beni koruyarak ilk mü ; dahaleyi yaptılar . Sonra da ilk yardım ekibi ve polisler geldi ' dedi . Kriminal polisin soruşturma başlattığını belirten Ö ; ner , ' Ben alın teriyle işini yapan bir işadamıyım . Kimse ile şahsi bir problemim ya da husumetim yok . Mahir Oral , Sinan Şamil Sam , Selç ; uk Aydın gibi ü ; nlü ; ve başarılı boksö ; rler yetiştirdiğim iç ; in doğal olarak ç ; ok gö ; z ö ; nü ; ndeyim ' dedi . Ö ; ner ' i hastanede ailesi ve dostları da bir an olsun yalnız bırakmıyorlar . Ö ; ner ' e yapılan saldırının , işadamının başarılarını kıskananlar tarafından yapıldığı tahmin ediliyor . Kriminal polisler bu sabah Ö ; ner ' i hasta yatağında ziyaret ederek ifadesini aldılar .