Elmadağ'da trafik kazası:11 yaralı

Ankara'nın Elmadağ ilçesinde yarım saat içerisinde meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 11 kişi yaralandı.

 

Edinilen bilgilere gö ; re ilk kaza Kırıkkale-Ankara karayolu Kayadibi mevkiinde meydana geldi . Miktad İşcan idaresindeki traktö ; r , karayoluna aniden ç ; ıkınca anayolda seyir halinde bulunan Sü ; reyya Yılmaz idaresindeki 06 ZGM 02 plakalı araç ; ile ç ; arpıştı . Kazada traktö ; r şofö ; rü ; yara almadan kurtulurken diğer araç ; ta bulunan ve aynı aileden olan Sü ; reyya Yılma , Umut Can Yılmaz , Sü ; leyman Yılmaz , Necla yılmaz , Saliha Yılmaz isimli şahıslar yaralandı . Yaralı şahıslar olay yerine ç ; ağrılan ambulanslarla Ankara ve Kırıkkale ' deki hastanelere kaldırıldı . Kaza sonrasında Kırıkkale Ankara karayolu bir sü ; re trafiğe kapatılırken daha sonra kontrollü ; bir şekilde trafiğe aç ; ıldı .

İkinci kaza ise Elmadağ Edige mahallesi girişinde meydana geldi . Ahmet Kızıl idaresindeki 06 KZL 38 plakalı pikap mucur dö ; kü ; lmü ; ş olan yolda direksiyon hakimiyetini kaybetti . Yol kenarında bulunan 35 metrelik şarampole taklalar atarak yuvarlanan araç ; ta bulunan Metin , Satılmış Huri ve Aynur Demirkan isimli şahıslar yaralandı .

Kazayı gö ; ren vatandaşlar araç ; ta bulunan yaralıları bulundukları yerden ç ; ıkartarak Elmadağ Devlet Hastanesi ' ne kaldırdı . Sü ; rü ; cü ; Ahmet Kızıl yollardaki mucurların temizlenmemesine ve hiç ; bir trafik ışığı olmamasına anlam veremediklerini belirterek tepki gö ; sterdi . Kazazedelerin durumlarının iyi olduğu belirtilirken her iki olayla ilgili soruşturma devam ediyor .