1 Lira'lık tava izdihamı

Kırıkkale'de, Ramazan münasebetiyle müşterilerine 5 TL olan teflon tavayı 1 TL'den veren mağazada izdiham yaşandı.

1 Lira'lık tava izdihamı
 

Kırıkkale Ankara Caddesi ' ndeki bir zü ; ccaciye mağazası , mahalli gazeteler aracılığıyla Ramazan ayına ö ; zel indirimle normalde 5 TL olan teflon tavanın fiyatını 1 TL ' ye indirdiğini duyurdu . Bir kişiye sadece 1 tava verileceği de belirtilen ilanda , indirimin bir gü ; ne ö ; zel olduğu aç ; ıklandı .

Sabahtan itibaren mağazaya gelmeye başlayan mü ; şteriler , indirimli tavadan alabilmek iç ; in adeta birbirleriyle yarıştılar . Birkaç ; saat iç ; inde ayrılan tavaların bü ; yü ; k bö ; lü ; mü ; tü ; kenirken , ilerleyen saatlerde mü ; şteri sayısı da arttı . Mü ; şterilerin tavalardan alabilmek iç ; in zaman zaman izdihama yolaç ; masından dolayı tezgâ ; htarlar zor anlar yaşadı .

Mağaza sahibi Mustafa Ayyıldız , ' Ramazan ' da ailelere en ç ; ok lazım olan bir ü ; rü ; nü ; bir gü ; nlü ; ğü ; ne zararına da olsa satmak istedik . Normalde 5 TL olan tavaları 1 TL ' ye satışa sunduk . Bunu yaparak , Ramazan ayında ihtiyaç ; sahiplerine karınca kararınca destek olmaya ç ; alıştık ' dedi .