Serap'ın annesi provokatörü cenazeden kovdu

Belediye otobüsünde üzerine atılan molotof kokteyli yüzünden hayatını kabyeden Serap son yolculuğuna uğurlandı.

Serap'ın annesi provokatörü cenazeden kovdu
Provokatörler tarafından yapılan sokak eylemlerinin ilk kurbanı Serap Eser bugün son yol yolculuğuna uğurlandı. Serap'ın cenaze törenine ise provoktörlere karşı çıkan Anne Eser damgasını vurdu.

Bir ay önce İstanbul Küçükçekmece'de belediye otobüsüne yönelik molotofkokteylli saldırıda yaralanan ve dün hayatını kaybeden Serap Eser bugün Ataköy 5. Kısım Camisi'nde öğleyin kılınacak namazın ardından toprağa verildi.

Camide düzenlenen törende baba Zübeyir ile ağabeyler Ümit ve Selçuk Eser, Serap Eser'in Türk bayrağına sarılı ve üzerinde kırmızı duvak bulunan tabutunun başından ayrılmadı.

Tabutun başında taziyeleri kabul ederken Selçuk Eser ile Eser'in okul ve dershane arkadaşları gözyaşlarına hakim olamadı.

ANNESİ PROVOKATÖR KADINI ENGELLEDİ


Serap Eser'in Ataköy'deki cenaze töreni sırasında bayrak açıp slgan atmak isteyen yabancı bir kadın Serap'ın annesi tarafından engellendi.

Serap'ın annesi, cenazeyi provake etmek isteyen kadına "senin acın benim acımdan daha büyük olmaz, sus ve cenazemi provake etme" diye tepki gösterdi.

Törene Eser'in ailesi ve yakınlarının yanı sıra İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu, Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, okul ve dershane arkadaşları, öğretmenleri, komşuları ve vatandaşlar katıldı.