Eski sevgilisine tecavüz etti

Akıllara durgunluk veren olay Karabük'te yaşandı. Eski sevgilisini kaçıran bir kişi sevgilisine ormanlık alanda tecavüz etti.

M.Ö (21) isimli şahıs daha önce arkadaşlık yaptığı ve ayrıldığı kız arkadaşı T.U'yu (15) tehdit etti. Otomobile zorla bindirdiğini idda eden T.U.' ya ormanlık alanda tecavüz etti.

Lise öğrencisi T.U (15) savcılıkta verdiği ifadesinde M.Ö. isimli şahıs ile 2009 yılı içerisinde arkadaşlık yaptığını, ancak kendisine uygun olmadığı için ayrıldığını ve ardından sürekli telefon ile arayarak kendisini tehdit ettiğini söyleyen T.U. "Geçtiğimiz hafta M.Ö. cep telefonu ile beni arayarak konuşmak istediğini ve okulun arkasında aracı ile beklediğini söyledi. Bende konuşmak maksadıyla yanına gittim ve beklediği araca bindim. Şehir içinde gezerken bir anda Yenice yoluna döndü ve annesinin
köydeki evine getirdi. Evde bana kendisi zorla sahip olmaya kalktı ama ben direndim. Daha sonra dönüşte ormanlık bir alanda durarak bana yeniden zorla sahip olmak istedi. Direnmeme rağmen bana tokat atarak zorla ilişkiye girdi" dedi.

T.U'nun daha sonra alınan doktor raporunda bakire olmadığı tespit edilirken, gözaltına alınan M.Ö. ise çıkarıldığı Cumhuriyet Savcılığınca tutuklanarak Karabük cezaevine gönderildi.