Bursa'da engeller ortadan kalkıyor

Bursa'da 7 ayda 118 vatandaşa tekerlekli sandalye hediye edilerek, engellilerin akülü araba ihtiyacı karşılandı.

Tekerlekli sandalye tedariki için 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Olay TV’de Doğukan Erdem’in sunduğu Gecenin Rengi programına yardımsever vatandaşlardan yardım yağdı. AK Parti Bursa İl Teşkilatı Sosyal İşler Başkanlığının organizasyonuyla düzenlenen ve sanatçı Hande Yener ile futbol yorumcusu Tanju Çolak’ın da katıldığı programda bir saatte 82 tekerlekli sandalye toplanarak rekor kırıldı.

TÜM TALEPLER KARŞILANDI
Gecenin Rengi programıyla beraber karşıladıkları tekerlekli sandalye sayısının 118’e ulaştığını belirten AK Parti Sosyal İşler Başkanı Dursun Akan, bu rakamla birlikte ‘Bursa’da maddi durumları elvermediği için AK Parti’ye müracaat eden’ tüm engelli vatandaşların tekerlekli sandalye ihtiyaçlarının karşılandığını açıkladı.
Gelinen noktanın gurur verici olduğunu söyleyen Akan, “Görevde bulunduğumuz süre zarfında 36 adet tekerlekli sandalye dağıttık. Son ve en önemli açılımı ise, Olay TV’de Doğukan Erdem’in sunduğu Gecenin Rengi programıyla birlikte yaptık. 82 arz toplayarak bir rekora imza attık. Bursa’daki engellilerin engelleri kaldırıldı” dedi.

“ALDIĞIMIZ HIZI KESMEYECEĞİZ”
Akan, bu işlerin bir ekip işi olduğunu belirterek, “Ayrıca bu çalışmaları birlikte gerçekleştirdiğimiz Sosyal İşler Birim Başkanlığında görevli ekip arkadaşlarım Çiğdem Ceyhan, Ali Ömeroğlu, Dilek Yamakoğlu, Bülent Şeker ve Öznur Yağcı’ya çok teşekkür ediyorum. Programa bedelsiz katılarak projemize destek veren Hande Yener ile Tanju Çolak’a da şükranlarımı sunuyorum. İnşallah aldığımız bu hızı kesmeyecek, yeni talepleri en iyi şekilde ve en kısa zamanda karşılamak için var gücümüzle çalışacağız” diye konuştu.