Gül: Saldırıyı şiddetle telin ediyorum

Gül, Tokat'ta hain pusuda ölen askerlerimize başsağlığı diledi.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Tokat’taki terör saldırısında askerlerin şehit olması dolayısıyla büyük üzüntü duyduğunu belirterek, "Birlik ve beraberliğimize, ülkemizdeki huzur ve kardeşlik ortamına yönelen bu hain saldırıyı şiddetle telin ediyorum" dedi. ANKARA (ANKA)-Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Tokat’taki terör saldırısında askerlerin şehit olması dolayısıyla büyük üzüntü duyduğunu belirterek, "Birlik ve beraberliğimize, ülkemizdeki huzur ve kardeşlik ortamına yönelen bu hain saldırıyı şiddetle telin ediyorum" dedi.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Tokat ili Reşadiye ilçesinde meydana gelen terör saldırılarına ilişkin bir mesaj yayınladı. Cumhurbaşkanı Gül, mesajında, şunları kaydetti:

"Tokat’ın Reşadiye ilçesindeki terörist saldırıda askerlerimizin şehit olmasından büyük üzüntü duydum. Birlik ve beraberliğimize, ülkemizdeki huzur ve kardeşlik ortamına yönelen bu hain saldırıyı şiddetle telin ediyorum. Ülkemizin her tür terör eylemine karşı mücadelesini kararlılıkla sürdüreceğini ve bu saldırıların hiç bir zaman amacına ulaşamayacağını bir kez daha vurgulamak istiyorum. Vatanını canından üstün tutan, bu uğurda şehit olan kahraman askerlerimiz milletimizin gönlünde sonsuza kadar yaşayacaktır. Aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine, milletimize ve Türk Silahlı Kuvvetlerimize başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum."