Yeni Kangoo Chromline galerilerde yerini alıyor

2008 Mayıs lansmanı gerçekleştirilen Yeni Kangoo Multix'in krom aksesuarlardan oluşan Chromline isimli yeni modeli Aralık ayında satışa sunuluyor.

Yeni Kangoo Chromline, öncelikle krom ve alüminyumdan oluşan dış aksesuarları ile dikkat çekiyor. Tamamı siyah renkte üretilen Kangoo Chromline versiyonunda, Expression versiyonunun ekipman seviyesine ek olarak 15" alüminyum jantlar, “ikisi bir arada” tavan barları, alüminyum marşpiye ve arka koruma barı yer alıyor. Ayrıca tamamı krom olan zengin aksesuar paketi standart olarak sunuluyor; kapı kolları, kapı eşik kaplaması, ayna kaplamaları, ön ve arka cam çıtaları, kapı koruma bagetleri, kayar kapı rayları, arka plaka aydınlatma.


Yeni Kangoo Chromline’da, krom ve alüminyum aksesuarların yanı sıra, Expression ekipman seviyesinde 2. sürgülü yan kapı bulunuyor. Yükseklik ayarlı sürücü koltuğu, klima, direksiyondan kumandalı ayrı ekranlı 4x15 Radyo-CD-MP3, krom çerçeveli göstergeler, ön sis farları standart olarak sunuluyor. Sürücü ve yolcu hava yastığı standart olarak sunulurken Güvenlik Paketi 1 ile AFU (acil fren destek sisitemi) ve MSR’li (motor tork düzenleyici) ABS sistemi ve yan hava yastıkları opsiyonel olarak yer alıyor. Tekno paketi ile ise, segmentinde bir ilk olarak arka raylı kapılarda elektrikli camlar, otomatik klima, yağmur sensörü ve otomatik yanan farlar opsiyonel olarak sunuluyor.


Yeni Kangoo Multix’de sunulan motor seçenekleri Chromline versiyonu için aynı şekilde korunuyor. Akustik kalitesi (düşük ses düzeyi) özellikleri, konforu ve düşük kullanım maliyeti ile çevreye saygısı ile bilinen1.5 dCi motor, 85 bg (63 kW) ve 105 bg (78 kW) olmak üzere iki farklı versiyonla tüketicinin beğenisine sunuluyor.


3750 d/d’da 85 bg (63 kW) üreten versiyon çok amaçlı kullanım olanağı sunuyor. 1750 d/d’dan itibaren kullanımda olan 200 Nm’lik torku sayesinde, bu motor gerek şehir içi kullanımda gerekse şehirlerarası ve otoyollarda aynı derecede rahat bir kullanım sağlıyor. Bu motorla donatılan Yeni Kangoo Chromline, son derece ekonomik tüketim oranları sergiliyor. CO2 salınımı sadece 140 g/km. Bir önceki versiyon gibi, bu motor da 5 aktarmalı ileri manuel vites kutusu ile birlikte kullanılıyor.


Yeni Kangoo Chromline versiyonu, 31.500 TL’den başlayan Aralık ayı kampanyalı anahtar teslim fiyatlar ile satışa sunuluyor.