Chat yaptığı kıza tecavüz etti

İnternetten tanıştığı gençle buluşmak için Mersin'den Söke'ye gelen 16 yaşındaki genç kız, burada tanıştığı kişi tarafından tecavüze uğradığını ileri sürerek polise başvurdu.

Mersin'den, telefonda tanışıp internetten görüşmeye devam ettiği kişiyle buluşmak için Aydın'ın Söke İlçesi'ne gelen 16 yaşındaki E.E. adlı kız, polise giderek tecavüze uğradığını söyleyip şikayetçi oldu.

Mersin'de oturan E.E., bir süre önce telefonda tanışıp görüşmeye başladığı, ardından da internetten chat'leşip fotoğrafını gönderdiği F.A. ile tanışmak için Aydın'ın Söke İlçesi'ne geldi. E.E., burada buluştuğu F.A.'nın fotoğraftaki kişi olmadığını fark etti ve Mersin'e dönmek istedi. İddiaya göre F.A., engel olduğu genç kızı zorla eve götürerek tecavüz etti.

Zorla evde tutulmaya devam edilen E.E., bir fırsatını bulup kaçarak İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne gitti ve şikayetçi olduğu F.A.'nın kendisini para karşılığı başka erkeklere pazarlamaya çalıştığını, ailesinin de buna gözyumduğunu iddia etti. F.A.'nın ailesinden de kötü muamele gördüğünü söyleyen E.E.'nin ifadeleri üzerine polis harekete geçti.

Polis, kaçıp ortadan kaybolan F.A.'nın peşine düşerken, ailesinden O.A., A.A., E.A. ve S.A. da ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

Anne O.A., oğlu F.A.'nın uyuşturucu bağımlısı olduğunu, kendilerine de kötü davrandığını, bunu E.E.'ye ve Mersin'deki ailesine de telefon açıp anlattıklarını söyledi.