Başkentte kaza: 2 yaralı

Ankara'nın Altındağ İlçesi'nde bir otomobilin çöp kamyonuna arkadan çarpması sonucu ikisi bayan biri çöp işçisi olmak üzere 3 kişi yaralandı.

Çöp kamyonu arkasındaki işçinin iki araç arasında kalarak ayağını kırdığı öğrenildi. Diğer işçi ise kazayı ayara almadan atlattı. Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Başkent'te yağışlı hava beraberinde kazaları da getirdi. İrfan Baştuğ Caddesi'nden havalimanı istikametine giden Çiğden İnce'nin kullandığı 34 UD 5292 plakalı otomobil, 276 numara önünde yol kenarında çöp toplamak için durmak üzere olan sürücüsü öğrenilemeyen 07 BDU 18 plakalı Altındağ Belediyesi'ne ait çöp aracına hızla çarptı. Kazada otomobil sürücüsü İnce yanında bulunan Gökten Yenilmez ve çöp arabasının arkasında bulunan çöp işçisi Ali Rıza Arslan yaralandı. Çöp kamyonu arkasındaki diğer işçi ise şans eseri kazadan yara almadan kurtuldu.

Otomobil ile çöp aracı arasında kalan işçi Arslan'ın sağ ayağı kırıldı. Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.