Susan Boyle'ye evlilik teklifi

İngiliz popstar yarışmasında gösterdiği performans ile sesini milyonlarca kişiye duyuran Susan Boyle, Japon'da hayranları tarafından coşkuyla karşılandı.

İngiliz Popstar Yarışması'nın gönüllere taht kuran İskoç asıllı yarışmacısı Susan Boyle, Japon NHK televizyonunun özel yılbaşı programına konuk olmak için geldiği Tokyo havalimanında Japon hayranları tarafından büyük bir coşku ve sevgi ile karşılandı.

Havaalanında Boyle'u evlilik teklifi yağmuruna tutan 2 Japon hayranı, 47 yaşındaki İskoç asıllı kadını ikna edebilmek için dizlerinin üzerine çökerek defalarca "Benimle evlenir misin" diye yalvardı.

Hayranlarından bir diğeri ise elindeki gülü ona uzatarak "Boyle'a olan aşkının hiçbir zaman dinmeyeceğini" belirterek evlenme teklifinde bulundu.

Boyle'u görebilmek için 10 saate yakın havaalanında beklediklerini söyleyen Japon hayranları 'onu çok sevdiklerini, onun Japonya'da bir idol olduğunu ve en son 1966'da ünlü İngiliz müzik gurubu Beatles'a böylesine bir sevgi selinin yaşandığını' dile getirdiler.