Şener'den Özel Harpçi sözüne tepki

Kendisine Özel Harpçi diyen Emekli Askeri Savcı Faik Tarımcı hakkında konuşan Abdullatif Şener, ' Bunlar mantıksız şeyler yasal yollara başvuracağım' dedi.

Emekli Hakim Faik Tarımcıoğlu, Abdüllatif Şener için, "Özel Harpçi", "Seni başbakan yapacağız, AKP'den aday olma, bekle, dediler. Şener de o nedenle aday olmadı" iddiasında bulundu. Şener bu sözlere ağır yanıt verdi.

KAFADAN ATMIŞ
Abdüllatif Şener, "Tarımcıoğlu, kafadan atmış. Doğruluk tarafı yok Altı üstü olmayan bir laf. Seni Başbakan yapacağız aday olma demişler ve biz de olmamışız. Bu tümüyle saçma sapan bi şey. Anayasaya göre zaten Başbakan olmak için önce milletvekili olmak gerek. Mantığı yok. 2002 seçimlerinde Tayyip Erdoğan da milletvekili olmadığı için başbakan olamadı. Gül Başbakanlığı'nda hükümet kuruldu. Bunu da mı bilmiyor?" dedi. Şener, iddiaların yasal takibini yapacağını ve dava açacağını da belirterek, şunları söyledi:

DAVA AÇACAĞIM
"Bu matah bir şey değil. Buna ilişkin olarak yasal takip yapacağım. Saçma sapan rezil bir şey söyleniyor. Ve de bu saçma laf her yerde yayınlanıyor. Biz bir kelimemizi yayınlatabilmek için uğraşıyoruz, olmuyor. Ama öbür taraftan böye bir saçmalık hemen yayınlanıyor. Mantığı olmayan bir laf. böyle bir laf olur mu?"

ALTI UCU OLMAYAN SÖZ
Şener, "Özel Harpçi" iddiasına da, "Bir lafın altı ucu olmayınca diğerinin de ucu olmaz. Ne Özel Harpçiliği? Bir şey söylerken bir dayanağı olmalı. Bu ulu orta konuşulacak bir laf mı? Her kafadan atanın söylediği söz haber olur mu? Ahlaksızca bir şey" diye konuştu.