Naci Şavata Hekimhan'da

İlçe ziyaretlerine devam eden Malatya İl Genel Meclis Başkanı Naci Şavata, altıncı ziyaretini Hekimhan'a gerçekleştirdi.

Beraberinde Hekimhan İl Genel Meclisi üyesi Nebi Yiğit ve Nevzat Kızılaslan ile birlikte ilk önce AK Parti İlçe Başkanı İhsan Sarıbaş'ı ziyaret ederek, sorunlar hakkında bilgiler alan İl Genel Meclis Başkanı Naci Şavata, daha sonra Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Muhammet Çelebioğlu'nu ziyaret etti. Şavata, partilerde son olarak da Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Ramazan Öztürk'ü ziyaret etti.

Parti gezilerinden sonra da Hekimhan Belediye Başkanı Mehmet Sait Özoğlu'nu makamında ziyaret ederek ilçenin sorunları hakkında bilgi alan İl Genel Meclis Başkanı Şavata, Kaymakam Ramazan Fani ile de istişarelerde bulundu.

İl Genel Meclisi Başkanı Şavata burada yaptığı konuşmada, "Bizler mecliste 40 arkadaşız. Meclis üyelerimizle birlikte sıkıntıları yakından görmek için sık sık ilçelere gidiyoruz. Bugün de Hekimhandayız. Siyasi partilerimizi ziyaret ettik. Sizi de beldenin amiri olarak yöneticisi olarak ziyaret etmek istedik. Bizler yapılan çalışmaları yerinde incelemek için sık sık ziyaretlerimizi bölgenin encümenleriyle birlikte yaparak sorunları yerinde tespit ediyoruz. Bu gezimizde gördük tüm siyasi partilerin temsilcileri iç içe kol kola hizmet için yarışıyor tek bir konuda birleşiyor Hekimhan'a ne yapabiliriz bu tabloyu görünce bizler sevindik" dedi.

Kaymakam Ramazan Fani ise, "Sayın il genel meclis başkanını ilçemizde görmekten mutluluk duydum. Bizler il genel meclis üyeleriyle birlikte uyum içerisinde çalışıyoruz. Bunda il genel meclis başkanı sayın Naci Şavata'nın büyük katkıları var" ifadelerini kullandı.