Bodur Bahçeli'yi ziyaret etti

29 Mart yerel seçimlerinin ardından 3.defa belediye başkanlığına seçilen Kırıkkale Hacılar Belediye Başkanı Memduh Bodur, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi makamında ziyaret etti.

Genel Başkan Bahçeli’nin MHP Genel Merkezi'ndeki makam odasında yapılan görüşme yaklaşık 40 dakika sürdü.

Son derece samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşen görüşme de Hacılar Belediye Başkanı Memduh Bodur ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ülke gündemi ve Kırıkkale üzerine fikir alışverişinde bulundular.

Görüşme sonrasında Başkan Bodur, Genel Başkan Devlet Bahçeli’ye üzerinde “Ne Mutlu Türküm Diyene” yazılı bir Atatürk portresi, Hacılar Belediye Başkanlığı'nın ve MHP Hacılar Belde Teşkilatı'nın yeni yıl takvimini ve çeşitli hediyeleri sundu.

Gerçekleştirilen ziyaretten ve Hacılar Belediye Başkanı Memduh Bodur’un modern belediyecilik anlamında ki hizmetlerinden son derece memnun olduğunu belirten Devlet Bahçeli, Türkiye’nin ve Kırıkkale’nin bu tür çalışmalara imza atan MHP’li belediye başkanlarına ihtiyacı olduğunu, MHP kadrolarının tüm Türkiye'de hizmet ettiklerini söylerken, Bodur’un başarılı çalışmalarına devam edeceği konusunda ki inancının tam olduğunu belirtti.

Hacılar Belediye Başkanı Memduh Bodur’da, yoğun ülke gündemi içerisinde kendisine vakit ayıran Genel Başkan Bahçeli'ye teşekkürlerini sunduğunu, belediyecilik anlamındaki çalışmalarına ara vermeden devam edeceklerini ve MHP kadrolarının hem ülke genelinde hem de Kırıkkale'de iktidara gelmeleri için ellerinden gelen her şeyi yapmaya hazır olduklarını belirtti. Başkan Bodur daha sonra MHP Genel Merkezi'ndeki görüşmelerine devam etti.

MHP Genel Başkan Yardımcılarından Cihan Paçacı, Bülent Didinmez, Osman Çakır, Metin Çobanoğlu, Mehmet Ekici ve Deniz Bölükbaşı'nı da makam odasında ziyaret eden Bodur, Ortadoğu gazetesi Başyazarı Yıldıray Çiçek, Kadın Kolları Genel Başkanı Hediye Akdere ile de bir dizi görüşmelerde bulundu. Hacılar Belediye Başkanı Memduh Bodur Parti yönetimine bir nezaket ziyareti amacında olan bu ziyaretin son derece olumlu geçtiğini belirterek, Türkiye’nin son derece zor günler geçirdiğini ve bu zor günler de Türk milletinin birlik beraberlik içerisinde olması gerektiğini kaydetti.