Cinayet için yeni balta

Maltepe'de önceki gün boşanma davası açtığı eşi Gülseren Serin'i baltayla öldürerek kaçtığı öne sürülen Özdemir Serin'in evde odun kırmak için kullanılan balta bulunmasına rağmen yeni bir balta satın aldığı ve cinayeti bununla işlediği belirlendi.

İşlediği cinayetten sonra kaçan Özdemir Serin’in yakalanması için polis operasyonlarını sürdürüyor. Polis, evde odun kırmak için kullanılan balta bulunmasına rağmen Özdemir Serin’in cinayet için yeni bir balta satın aldığını belirledi. Ceset üzerindeki detaylı incelemede Özdemir Serin’in balta ile eşinin sırtına, avucuna, bileğine ve boynuna vurduğu belirlendi. Gülseren Serin’i öldüren darbe ise boynuna isabet eden ve 16 santimlik bir yara açan darbe oldu. Polis, Özdemir Serin’in cinayetten sonra yakalanmasını zorlaştırmak için evdeki tüm fotoğrafları toplayarak birlikte götürdüğünü tespit etti.
Polise göre Özdemir Serin, böylece son halinin belirlenmesini engellemek istedi.

Çocukları güçlükle sakinleştirildi
Gülseren Serin için dün Maltepe Merkez Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Törende Gülseren Serin’in çocukları üniversite öğrencisi Serdar ile lise öğrencisi Çağla, yakınları tarafından güçlükle sakinleştirildi. Serin’in babası Seval Kahvecigil ise sık sık kızının tabutuna sarılıp ağladı. Serin’in cenazesi, öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Tuzla Aydınlı Mezarlığı’nda toprağa verildi.