Kurumlar sahada karşılaştı

Ordu'nun Fatsa ilçesinde Toplum Destekli Polis Büro Amirliği'nin düzenlediği “Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası”nda Fatsa Belediyesi şampiyon oldu.

Voleybol turnuvasının final gecesinde ilk önce Fatsa İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Dumlupınar İlköğretim Okulu arasında 3.'lük maçı yapıldı. Bu maçı 3-1 kazanan İlçe Emniyet Müdürlüğü, turnuvanın 3.'sü oldu. Bu maçın ardından Fatsa 12 Dev Adam Basketbol Okulu, Fatsaspor Tekvando Kulübü ve Fatsa Belediyesi Halk Oyunları ekibi birer gösteri sundu. Ardından turnuvanın final maçı oynandı. Fatsa Belediyesi ile Denizcilik Meslek Lisesi arasında yapılan final maçında ilk sette zorlanan Fatsa Belediyesi, karşılaşmadan 3-0 galip ayrılarak turnuvanın şampiyonu oldu. Fatsa Belediyesi kupasını Fatsa Kaymakamı Mustafa Selman Yurdaer'in elinden aldı. Kaymakam Yurdaer şampiyon takımı ve Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan'ı tebrik etti.

Final gecesinde ayrıca, Toplum Destekli Polis Büro Amirliği tarafından voleybol turnuvasına katkıda bulunan görevlilere ve kurumun faaliyetlerini kamuoyuna duyuran basın mensuplarına plaket verildi.