Vali şehit ailesini ziyaret etti

Bolu Valisi Halil İbrahim Akpınar, Siirt'in Eruh ilçesinde teröristlerce şehit edilen Emrah Temel'in ailesini ziyaret etti.

Vali Akpınar'ın ziyaretine Mudurnu Kaymakamı Mutlu Köksal, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Tahsin Akduman ve İl Genel Meclis üyesi Rıdvan Sevinç de katıldı. Şehit Emrah Temel'in babası Ahmet Temel, dedesi Arif Temel, Köy muhtarı Hasan Yavuz ve şehit Emrah Temel'in diğer yakınları tarafından evin girişinde karşılanan Vali Akpınar ve beraberindekiler daha sonra eve geçerek bir odada oluşturulan ve şehit Emrah Temel fotoğraflarının bulunduğu odayı gezdiler.
Şehit Emrah Temel'in dedesi Arif Temel Vali Akpınar'ın ziyaretinden dolayı çok memnun olduklarını belirterek, “Bizleri yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ederiz. Allah sizlerden razı olsun” dedi.
Şehit ailesi ile bir süre sohbet eden Vali Akpınar şehit Emrah Temel'in ailesine bir ihtiyaçlarının olup olmadığını sordu. Vali Akpınar, şehit ailesine her hangi bir sorunlarının olduğunda da rahatlıkla kendisine iletebileceklerini belirterek, aile fertlerine çeşitli hediyeler verdi.