SNG Grup Aslan Atem'e sponsor oldu

SNG Grup, Yıldırım Belediyesi'nin 18 yaşındaki milli güreşçisi Aslan Atem'e 3 yıllığına sponsor oldu.

Barba Restoran'da düzenlenen ve Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin'in de katıldığı törenle sponsorluk sözleşmesinin imzaları atıldı. Törene Keskin'in yanında SNG Genel Müdürü Bahadır Cangara, Gençlik Spor Daire Başkanı Musa Aydın, Güreş İl Temsilcisi Hasan Boztürk, İl Özel İdaresi Spor Komisyonu Başkanı Yılmaz Öztürk ile yetkililer katıldı. 31 Aralık 2012'ye kadar Aslan Atem'e ayda bin TL gıda ve yol yardımı yaparken sigortasını da ödeyecek olan SNG Grup'a teşekkür eden Keskin, "Bu desteğin diğer iş adamlarına da örnek olmasını diliyorum. Aslan gibi sporculara sahip çıkılsın ki olimpiyat şampiyonluklarını Bursa'ya getirebilelim" dedi.
SNG Genel Müdürü Bahadır Cangara ise Aslan'ın çok iyi yerlere geleceğine inandıklarını söyleyip, "Genç sporcumuz inşallah bizim desteğimizle olimpiyatlara yürüyecek" şeklinde konuştu.
HEDEF 2012 OLİMPİYATLARl
Yıldızlar Avrupa şampiyonluğu bulunan ve geçen ay Fransa'da yapılan turnuvada ilk kez giydiği A milli takım mayosu ile birincilik elde eden Aslan Atem ise, kendisine verilen destek için teşekkür etti. Atem, "İlk olarak mart ayında Sakarya'da yapılacak Gençler Türkiye Şampiyonası'nda altın madalyayı hedefliyorum. 2010 yılında Avrupa ve Dünya şampiyonluğu için mücadele edeceğim. 2011'de ise hem gençlerde, hem de A milli takımda şampiyonalara katılıp başarılı olmak için gayret göstereceğim. Önümdeki en büyük hedef ise 2012 Olimpiyatları."