Milli güreş antrönörüne veda yemeği

Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nde güreş antrönörü aynı zamanda da milli güreşçi olan Fatih Sarıbacak'ın Ankara'ya geçici görevle gitmesi sebebiyle Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personeli tarafından kendisinin onuruna veda yemeği verildi.

Kırıkkale Gençlik ve İl spor Müdürlüğü personelinin ve şube müdürlerinin de katıldığı yemek renkli bir o kadar da duygusal görüntülere sahne oldu.

Yemekte kısa bir konuşma yapan il müdür vekili Yaşar Erdem; “Öncelikle belirtmek isterim ki, il müdürlüğümüz personelinin bir aile gibi dayanışma ve vefa gibi yüksek erdem sahibi olmaları karşısında duygulanmamak elde değil. Arkadaşımızın da gözlerinden bu aile ortamından uzaklaşmanın üzüntüsünü okuyorum. Arkadaşımıza bu ailenin her zaman için bir parçası olduğunu hatırlatır sadece mesafelerin bu kardeşliği gölge düşüremeyeceğini belirtmek isterim. Sözlerime son verirken bu şekilde aile kültürünün egemen olduğu bir kurumda yönetici olarak görev yapmaktan onur duyduğumu belirtmek isterim” dedi.

Yemeğin akabinde Fatih Sarıbacak'a il müdürlüğü personelinin aldığı hediyeler verilerek yeni görev yerinde başarılar dilendi.

Fatih Sarıbacak yemek sonrasında yaptığı konuşmada; "Sizden ayrılmanın üzüntüsünü yaşıyorum, Kırıkkale Gençlik Spor İl Müdürlüğü'nün gerek aile ortamıyla gerek etkinlikleriyle gerek sporcuya destek olması yönüyle hayatımda önemli bir dönüm noktası oldu. Başta il müdürümüz Lale Öztürk'e ve bütün personelimize bana olan yardımlarından, ilgi ve alakalarından dolayı en içten duygularla teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.