'Ronaldo'nun gitmesi bizi etkilemedi'

Manchester United'ın tecrübeli yıldızı Ryan Giggs, Ronaldo'nun Real Madrid'e transfer olmasının kendilerini etkilemediğini söyledi.

'Ronaldo'nun gitmesi bizi etkilemedi'
Geçtiğimiz günlerde BBC tarafından halkın oylarıyla yılın sporcusu ödülüne layık görülen 36 yaşındaki Galli yıldız Ryan Giggs, Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo'yla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

Giggs, Ronaldo'nun Real Madrid'e gidişinden sonra güç kaybettikleri yönündeki yorumlara tepki göstererek, "Biz hiçbir zaman tek kişilik bir takım olmadık. Bu nedenle de Ronaldo'yu özlemiyoruz. İngiltere'de yayın yapan The People adlı gazeteye konuşan Giggs, "Cristiano dünyanın en iyi futbolculardan birisi ancak söylemek zorundayım ki o gittikten sonra takımımızda çok az bir farklılık hissediyorum" dedi.

Giggs, Manchester'da hiç kimsenin Ronaldo transferinden dolayı kulübü suçlamadığını ifade ederek, "Hepimiz biliyoruz ki Ronaldo'nun kendisi Madrid'e gitmek istedi. Onun bir gün gideceğini hepimiz biliyorduk. Ve o istediğine ulaştı. Ona şans diliyorum" diye konuştu.

Cristiano Ronaldo, geçtiğimiz transfer döneminde dünya transfer rekoru kırarak, Real Madrid saflarına katılmıştı.