BMW X1 fark yaratıyor

Markayla bütünleşen dinamizm felsefesiyle öne çıkan BMW X1, premium otomobil sınıfına tamamen yeni bir soluk getiriyor.

BMW X1 fark yaratıyor
Sadece çevik bir duruş sergilemekle kalmayan en küçük X modeli, aynı zamanda keyifli bir sürüş de vaat ediyor. Tasarımıyla bir yandan markanın güncel imajına uygun dinamik bir yapı ortaya koyan BMW X1, diğer yandan bir aracın şık ve sportif olabileceğini gözler önüne seriyor.

BMW'nin binek modelleriyle özdeşen tasarım ayrıntılarıyla X model ailesinin çizgilerini tek bir gövdede harmanlayan BMW X1, duruşuyla kullanıcısını adeta maceraya davet ediyor.

BMW X1’de; yükseltilmiş oturma pazisyonu, sportif ve kaslı hatlar, xDrive 4x4 sürüş teknolojisi, 1.350 litreye kadar genişleyebilen bagaj hacmi, elektrikle çalışan cam tavan, 40/20/20 oranında katlanabilen fonksiyonel koltuklar dikkat çekiyor.

Araçta; üç noktalı aktif gergili koltuk kemerleri, ön, yan ve baş hava yastıkları, adaptif fren lambaları, Xeonon farlar standart olarak yer alıyor. BMW X1’in SDrive ve xDrive olmak üzere iki farklı versiyonu bulunuyor.

177 beygir ve 204 beygir gücünde 2 litre 2 dizel motorun yer aldığı X1’nin fiyatı 45 bin 200 Euro’dan başlıyor. Ortalama donanımlı bir X1’in fiyatı ise 50 bin Euro’ya kadar çıkıyor. Borusan Otomotiv, yılsonuna kadar BMW X1’den yaklaşık 200 adet satmayı planlıyor.