Tesisat dönüşümü yaptıran kazandı

Bursagaz'ın düzenlediği 'Doğalgaz Dönüşüm Kampanyası' çerçevesinde evlerinde doğalgaz kullanmaya başlayan 10 talihl bin metreküp doğalgaz kazandı.

13 Temmuz - 12 Ekim 2009 tarihleri arasında düzenlenen kampanyada temmuz ayı talihlisi 10 çift, Side'de bir hafta tatil keyfini yaşarken, 10 adet LCD televizyon kazanan Ağustos ayı talihlileri de düzenlenen törenle 82 ekran LCD televizyonlarını aldı.

Kampanyanın son çekilişinde bin metreküp doğalgaz kazanan 10 talihli de, doğalgaza geçmenin ve bedava doğalgaz kazanmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Konuya ilişkin açıklamarda bulunan Bursagaz Müşteri Hizmetleri Müdürü Osman Kipoğlu ise, Bursagaz'ın müşterilerine her zaman en iyi şartlarda doğalgazı sunmak ve en yeni teknolojilerden faydalanmalarını sağlamak amacıyla sürekli iyileştirmeler yaptığını ifade etti.

Kampanyanın 13 Ekim tarihinde sona erdiğini belirten Kipoğlu "Kampanya döneminde 8 bin 852 yeni doğalgaz abonesine, 11 bin 681 yeni gaz kullanıcısına ulaştık. 2009 yılının başından bugüne kadar 24 bin 232 yeni abonesine, 35 bin 507 yeni gaz kullanıcısına ulaştık. 674 bin 94 doğalgaz abonesine ve 518 bin 241 doğalgaz kullanıcısına ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz." dedi.

Vatandaşlara uyarılarda bulunan Kipoğlu, "Doğalgaz tesisat dönüşümü yaptırmak isteyen aboneleri yetkili iç tesisat firması ile öncelikle doğalgaz dönüşüm sözleşmesi imzalaması ve tesisat dönüşümüne ait sigorta poliçesini muhakkak kontrol etmeleri konusunda uyarmak istiyoruz." diye konuştu.