Son başvuru 31 Aralık

İzmirgaz'ın “Doğalgazdan hediye yağmuru” sloganı ile başlattığı abonelik kampanyasında son başvuru tarihi 31 Aralık.

Bu tarihe kadar doğalgaz abonesi olanlar arasında yapılacak çekilişte 62 şanslı abone, başta 2 adet araba olmak üzere birbirinden değerli hediyelerden birine sahip olma şansını yakalayacak.

1 Eylül – 31 Aralık tarihleri arasında geçerli olan bol hediyeli kampanya, İzmirlilerin yoğun ilgisi ile karşılaştı. 62 parçadan oluşan hediye paketinde 2 adet sıfır kilometre araba, 20 adet televizyon, 20 adet bilgisayar ve 20 adet cep telefonu bulunuyor. Yeni yılın ilk haftasında Mili Piyango İdaresi denetiminde yapılacak çekilişte doğalgaz abonesi olanlar bu ürünlerden birini kazanma şansına sahip olacak.

Kampanyaya katılabilmek için sadece doğalgaz abonesi olmanın yeterli olduğunu kaydeden İzmirgaz Genel Koordinatörü Halil Tataş, “Abonelik bedeli 180 dolar karşılığı Türk lirası. Gelecek sene doğalgaza geçmeyi düşünen vatandaşlarımız bu bedel karşılığında abonelik işlemlerini bu sene tamamlayarak en azından kampanyaya katılma şansını yakalayabilirler. Her sene tekrarlama şansımızın olmadığı bu avantajlı kampanya kaçırılmayacak bir kampanyadır. İzmirliler, 31 Aralık tarihine kadar abone olarak hem doğalgazın keyfinden yaralanabilir hem de hediyelerimizden birine sahip olabilirler” dedi.