Korupark Evleri modern yaşam sunuyor

Bursa'nın prestijli konut projelerinden olan Korupark Evleri'nde düşük faiz ve uzun vade seçenekleriyle ev sahibi olunabileceği bildirildi.

Korupark Evleri modern yaşam sunuyor

Dairelerin hemen teslim edildiği kampanyada, 120 aylık ödeme planları ve 0.99'luk faiz oranıyla projeye müşterilerin yoğun ilgi gösterdiği belirtildi. Peşinatın 3 yılda 3 taksit halinde ödenebildiği kampanyada, 60 aylık ve 0.92 faiz oranıyla ödeme kolaylıkları da getirildi.

Kampanya hakkında bilgiler veren Korupark Evleri Pazarlama Danışmanı Derya Acar, Korupark Evleri'nde yaşamanın bir ayrıcalık olduğunu belirtti.

Projede yüksek standartlar ve konfor olanaklarının bir ada sunulduğunu kaydeden Acar, "Kampanyamızdan yararlananlar, Bursa'nın en iyi sosyal kulübünün ayrıcalıklı hizmetleri ile tanışıyor, Bursa'nın en büyük alışveriş merkezine komşu oluyor. Hem çocukları için hem de kendileri için çok konforlu bir yaşama adım atıyor." dedi.

Projede daire fiyatlarının artacağının altını çizen Derya Acar, "Ev almak için bu dönem büyük bir fırsat. Düşük faiz oranları ve uzun vadeler bir arada sunulabiliyor. Bu noktadan sonra hayaller önem kazanıyor. Eviniz, hayalini kurduğunuz geleceğe değer katmalı, müşteriler daha iyi bir yaşam için Korupark Evleri'ni tercih ediyorlar." şeklinde konuştu.