Ankara doğalgaz gişesinde hırsızlık

Ankara'da Başkentdoğalgaz gişelerinde unutulan cüzdanı çalan hırsız güvenlik kameraları tarafından saniya saniye görüntülendi. Cüzdanı çalarken heyecanlanan hırsız Çankaya Emniyet Amirliğinin aramaları sonucunda gözaltına alındı.

Ankara'da doğalgaz satılan gişelerde inanılmaz hırsızlık olayı yaşandı. Yaşar Kambaz isimli bir vatandaş dün akşam saat 18:15 civarında doğalgaz almak için Maltepe satış noktasına gelir. Doğalgazını aldıktan sonra cüzdanını gişelerde unutan Kambaz'ın olay yerinden ayrıldı. Daha sonra Kambaz'ın gaz aldığı gişelere gelen İ. Y isimli bir vatandaş heyecanlı tavırları ile gaz almak için kartını görevliye verir.

Görevlinin gaz doldurmasını fırsat bilen İ.Y cüzdanı alarak gider, daha sonra tekrar gişeye gelerek doğalgaz kartını alan İ.Y olay yerinden uzaklaştı. Kambaz'ın olay yerine 1 saat sonra gelmesinin ardından Başkentgaz Genel Müdürü Harun Gündüz kamera kayıtlarının incelenmesini istemesi üzerine Çankaya İlçe Emniyet Müdürlüğü zanlının yakalanması için çalışma yaptı. . Kayıtların izlenmesinin ardından İ.B isimli vatandaş gözaltına alındı. Konuyla ilgili soruşturma devam ediyor