Akpınar'a yeni projeler

Akpınar ilçesi için bir çok proje hazırladığını söyleyen AK Parti Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan, Akpınar'da bulunan Çok Programlı Lise'ye yeni bölümler açılması içinde çalışma başlattığının müjdesini verdi.

Akpınar İlçe Belediye binasında düzenlenen toplantıda konuşan Milletvekili Mikail Arslan, ilçesinin gelişmesine yönelik hazırlanan projelerini anlattı. Akpınar'a Küçük Sanayi Sitesi kurulması yönünde çalışma başlattığı ve konuyla ilgili Küçük Sanayi ve Organize Sanayi Genel Müdürü ile görüştüğünü kaydeden Milletvekili Arslan, sanayi sitesinin kurulması öncesinde ilçe halkı tarafından kooperatif kurulması gerektiğini söyledi. Sanayi sitesi ile ilgili arsa tahsisinin yapılması ve kamulaştırma çalışmasına başlayacaklarını belirten Milletvekili Arslan, Akpınar ilçesine Ahi Evran Üniversitesi bünyesinde Meslek Yüksekokulu açılması, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından site yapılması noktasında girişimlerde bulunulduğunu kaydetti.
Milletvekili Arslan, Akpınar'da bulunan Çok Programlı Lise'ye yeni bölümler açılması içinde çalışma başlattığının müjdesini verdi.