Sungurlu tiyatroyu sevdi

Çorum'un Sungurlu ilçesi Özel İdare Konferans Salonu'nda sahnelenen 'Aşk dediğin laftır' ve 'Kırmızı başlıklı kız ve Fatoş' adı tiyatro oyunları büyük beğeni kazandı.

Özel Akademinik Kreşi'nin katkılarıyla organize edilen tiyatro gösterileri, Özel İdare Konferans Salonu'nda gerçekleşti. Tiyatro gösterileri kapsamında Hattusas Sanat Atölyesi tarafından ilk önce öğrencilere yönelik olan "Kırmızı Başlıklı Kız ve Fatoş" adlı oyun sahnelendi.
Sungurlu halkına yönelik düzenlenen "Aşk Dediğin Laftır" isimli tiyatro gösterisi ise yoğun alkış aldı. Oyunu İlçe Kaymakamı Hulusi Şahin, Emniyet Müdürü İsmail Maden ve çok sayıda tiyatrosever izledi.
Cenap Şahabettin'in, "Aşkın en tatlı yanları başındaki ümit ile sonundaki anılardır" sözünden yola çıkarak yazılan tiyatro oyunu yaklaşık bir saat sürdü. Tiyatro19 oyuncularının yazdığı ve H. Savaş Akkuş'un yönettiği tiyatro oyunu büyük ilgi çekti.
Tiyatro gösterisi sonunda Hattusas Sanat Atölyesi Genel Sanat Yönetmeni Yasemin Yanar Karameşe katkılarından dolayı İlçe Kaymakamı Hulusi Şahin ve Özel Akademinik Kreşi sahibi Hilal Akel'e Çorum'un simgesi olan saat kulesi maketi hediye etti.