Pamukoğlu'nun yardımcısı Mason çıktı

Hak ve Eşitlik Partisi Lideri Emekli paşa Osman Pamukoğlu'nun partisinin genel Başkan Yardımcısı Bahadır Özgün'ün Lions kulüplerinin kurucusu olduğu ortaya çıktı.

Pamukoğlu'nun yardımcısı Mason çıktı
Vakit Gazetesinin haberine göre; Ulusalcı söylemleri ve duyarlı medya kuruluşlarını yakmakla gündeme gelen Osman Pamukoğlu'nun Genel Başkanlığını yürüttüğünü Hak ve Eşitlik Partisi'nin Genel Başkan Yardımcısı Bahadır Özgün'ün, Ankara Keçiören Lions ve Anadolu'da bulunan Leo Kulüplerinin üst yönetimini (District) kurup, Kurucu Genel Başkanlıklarını yaptığı öğrenildi.

ÖZGÜN'ÜN GURUR DUYDUĞU ÖZGEÇMİŞİ


Özgün'ün kendi kişisel sitesi olan www.bahadirozgun.com da yer alan özgeçmişinde, kökü dışarıda olan Lions kulüplerinde yıllarca canla başla çalıştığını ve üst yönetiminde görev aldığını övünerek anlattığı görülüyor.

LEO KULÜPLERİNİN KURUCU GENEL BAŞKANI

Bahadır Özgün'ün kişisel Web sitesinde ‘hakkımda' başlıklı kısım tıklandığında kendisini şu şekilde tanıttığı görülüyor: “Askerlik sonrası sistemi ve çalışmalarını yakından tanımak amacı ile girdiğim Lions derneklerinin gençlik teşkilatı olarak tanımlayabileceğim LEO kulüplerinden Keçiören Leo Kulübünün kurucu asbaşkanlığı ve ardından başkanlığı görevinde bulundum. Daha sonra 118-U bölgesi olarak tanımlanan o süreçte tüm Anadolu'da bulunan Leo Kulüplerinin üst yönetimini (District) kurup, Kurucu Genel Başkanlığı görevine seçimle geldim. Görev sürem sonunda Lions derneklerine veda ettim.”

MASKE DÜŞTÜ


Sıkı bir AB karşıtlığıyla tanınan Pamukoğlu'nun kökü dışarıda kulüplerin kuruculuğunu ve başkanlığını yapanlarla birlikte hareket etmesi de manidar bulundu.