Milli Piyango biletleri çalındı

Karabük'te ana cadde üzerinde çalışan seyyar Milli Piyango satıcısı 2 kişi tarafından soyuldu. Biletçiden yaklaşık 5 bin TL civarındaki Milli Piyango bileti çalındığı bildirildi.

Milli Piyango biletleri çalındı
Olay, Karabük'ün ana caddesi olan Kemal Güneş caddesinde öğlen saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre bir bankanın önünde 15 senedir Milli Piyango satışı yapan Yaşar Yapar, yaklaşık 5 bin liralık Milli Piyango biletinin çalındığı gerekçesiyle Karabük Emniyeti'ne başvurdu. 15 senedir aynı adreste seyyar Milli Piyango staışı yaptığını, ilk defa başına böyle bir olayın geldiğini belirten Güneş, "Öğleden sonra bir kişi yanıma geldi çapraz seri yılbaşı bileti almak istediğini belirtti. Ben de o sırada biletleri arıyordum. Ufak bir tezgâhım var, onun yanındaki çantamda İstanbul'dan aldığım yılbaşı bileti bulunuyordu. Benden bileti aldı ve gitti. Yaklaşık 1,5 saat sonra bilet almak istedim, bir de baktım biletler çantamda yoktu. 400 tane çeyrek, 10 tane tam ve 25 tane de yarım biletim çalıntı. Biri beni oyalarken, diğeri çaldı." dedi.

İSTANBUL KAŞELİ

Karabük Emniyeti konu hakkında soruşturma başlatırken, halkı çalıntı bilet konusunda uyardı. Emniyet yetkilileri "Çalınan biletlerde Ahmet Kendir ismi yazılı ve İstanbul kâşelidir. Biletlerin arkasında bu ismi gören kişiler kesinlikle bu biletleri almasın ve hemen en yakın emniyet güçlerine müracaat etsinler. Ayrıca kesinlikle tanımadıkları kişilerden Milli Piyango bileti satın almasınlar. Yoksa mağdur olurlar" uyarısında bulundu.