Helikopterden düşen roket başlığı bulunamadı

Tokat'ta operasyondan dönen bir helikopterin araziye roket başlığı düşürdüğü açıklandı.

Tokat Valisi Şerif Yılmaz, Reşadiye'de 7 askerin şehit olduğu, 3 askerin yaralandığı terör saldırısının ardından bölgede devam eden operasyondan dönen bir helikopterden araziye roket başlığı düştüğünü, vatandaşların bu konuda dikkatli olmaları gerektiğini söyledi.

Vali Yılmaz, hainlerin yakalanması için operasyonların aralıksız devam ettiğini kaydetti. 16 Aralık günü Tokat'a takviye olarak gönderilen ekiplerle birlikte operasyonlara helikopterlerin de katıldığını ifade eden Vali Yılmaz, "Görevden dönen bir helikopter ilimiz merkez ilçeye bağlı Gümenek mevkisine 1.5 kilometre güney doğusunda araziye bir adet roket başlığı düşürmüştür. Konu ile ilgili yöre halkı bilgilendirilmiştir. Güvenlik kuvvetlerimizce arazide roket başlığının bulunması için çalışmalar devam
etmektedir" dedi.

Vali Yılmaz ayrıca, bölgede henüz sıcak temas sağlanmadığını, operasyonların yoğun bir şekilde devam ettiğini kaydetti. Bu arada, Gümenek mevkii çevresinde bulunan köylerde yapılan anonslarla halkın roket başlığına dokunmaması için uyarı yapıldığı öğrenildi.