Kaymakam altyapı çalışmalarını inceledi

Kastamonu'nun Tosya ilçesi Ekincik köyünde parke taşı döşeme çalışmalarını inceleyen Tosya Kaymakamı Aslan Yurt, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Meydanları ve yolları parke taşları ile döşenen köyler daha modern bir görünüme kavuşuyor. Tosya Kaymakamı Aslan Yurt, Ekincik köyündeki parke taşı çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Köylerin modern yaşam alanları haline getirilmesi adına Tosya Kaymakamlığı olarak ellerinden gelen çalışmayı yaptıklarını dile getiren Kaymakam Aslan Yurt, geliştirilen projelerle köylerin yol, su ve alan düzenlemesi işlemlerinde sona gelindiğini söyledi.

Önümüzdeki yıllarda köylerdeki kanalizasyon çalışmalarını bitirmeyi hedeflediklerini dile getiren Kaymakam Yurt, "Şu anda12 köyümüzün kanalizasyon problemi çözüme kavuşturuldu. Diğer 40 köyümüzün de kanalizasyon çalışmalarının tamamlanması ile tüm köylerimizin içme suyu, yol, çevre düzenlemesi ve kanalizasyon çalışmaları bitirilmiş olacak. Artık köyler modern üretim alanları olarak karşımıza çıkacak" dedi.