Didim fuardan döndü

İzmir'de düzenlenen “Travel Turkey İzmir Fuarı'na katılan Didim Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Döver, fuarın Didim'in tanıtımı için faydalı geçtiğini söyledi.

 Didim Ticaret Odası, 10-13 Aralık tarihlerinde İzmir’de düzenlenen Travel Turkey İzmir Fuarı’na Aydın İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Aydın Ticaret Odası, Nazilli Ticaret Odası ve Aydın Ticaret Borsası ile birlikte katıldı.

Fuarın ardından Didime dönen Didim Ticaret Odası Başkanı Ufuk Döver, fuarda yer almanın önemli olduğuna işaret ederek, “Bundan sonra destek veren değil, katılımcı olarak yer alarak Didim’in daha iyi tanıtma çabası içerisinde olacağız. Şubat ayında İstanbul’da yapılacak EMITT Fuarı öncesinde, bu fuar bizim için iyi bir deneyim oldu. 4 gün süren fuarda Aydın Standı adı altında İlçemizi en iyi şekilde tanıtmaya çalıştık. Hazırladığımız materyaller ve tanıtım için cd ve broşürlerle ilçemizi tanıttık. Standımıza olan ilgi bizleri memnun etti. Fuarın bu yılki pertner ili Denizli, ülkesi ise Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti idi. Bu anlamda bu fuarda eksikliklerimizi de gördük” dedi.

Bundan sonra yurtiçi ve yurtdışında yapılacak olan fuarlara destek veren değil katılımcı olarak yer alacaklarını ve ciddi bir tanıtım atağına gireceklerini ifade eden Döver, “Bu fuarda bizlere materyal anlamında destek olan Turizm İşletmelerimize ve Turizm Deneğine de teşekkür ediyoruz. Ayrıca Odamız Meclisine, Eski Kaymakamımıza, Esnaf Odası Başkanımıza, Akbük Belediye Başkanına, İl Genel Meclis Üyelerimize, Belediye Meclis Üyelerimize, Turizm Derneği üyelerimize desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Döver, bundan sonra yapılacak fuarlarda bütünlük içerisinde hareket etmenin önemine işaret ederek, şunları söyledi: “İlçemizdeki oda ve sivil toplum örgütleriyle de bir bütünlük anlayışı çerçevesinde ve birliktelik sağlanarak katkı verilmesi için çalışmalara devam edeceğiz”