Yağmurda hasar gören yollar onarılıyor

Silifke Taşucu Belde Belediye Başkan Vekili Ali Karakaya, bölgeye yağan yağmurdan sonra yol ve çevrede meydana gelen altyapı aksaklıklarının giderilmesi için çalışmaların başladığını söyledi.

Yağmurda hasar gören yollar onarılıyor
Belediye ekipleri, çalışmalara, çarşı içinde bozulan yolların tamiri ve dolgu malzemesi ile güçlendirme yapmaya başladı. Yapılan planlamaya göre, diğer mahallelerdeki dolgu ve yama faaliyetlerine devam edilecek. Başkan Vekili Ali Karakaya, "Sağanak yağış nedeniyle sokak ve yollarda deformasyonlar oluştu. Vatandaşların da bu tablodan olumsuz etkilenmemeleri adına belediye ekiplerimiz çalışmalara hemen başladı. Altyapı çalışmalarını bitirdiğimiz bölgelerin bir kısmında mevsime bağlı olarak sadece dolgu malzemesi döküp sıkıştırma yapmıştık. Buralar yağışlardan daha çabuk etkilendi. Mevsim, asfaltlama ve parke döşemeye henüz uygun değil. Amacımız, esnaflarımızın ve halkımızın olumsuzluklardan etkilenmeden yaşamlarını sürdürmesi." dedi.

Başkanvekili Ali Karakaya, Belediye Başkanı Yaşar Açıkbaş'ın, Tarihi Kentler Birliği tarafından Fas'ta düzenlenen toplantı nedeniyle yurtdışında olduğunu kaydetti.