Seat'tan yılsonu kampanyası

Seat, Yeni Ibiza, Yeni Leon, Yeni Altea XL ve Exeo modellerindeki avantajlı fiyat kampanyalarına hız kesmeden devam ediyor.

Doğuş Otomotiv – SEAT, yıl bitmeden bir otomobil alarak, yeni yıla yeni otomobiliyle girmek isteyenler için kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.


SEAT’ın genç model ailesinin tüm üyeleri; Yeni Ibiza, Yeni Leon, Yeni Altea XL ve Exeo modelleri için cazip indirim olanakları Aralık ayı sonuna kadar devam ediyor.


Yıl sonuna kadar devam edecek kampanyada Yeni Leon’un Reference donanım seviyesindeki 1.6 lt 102 hp versiyonu 33.900 TL’den, 1.4 lt TSI 125 hp versiyonu ise 37.300 TL’den başlayan kampanyalı anahtar teslim fiyatlar ile satışı sunuluyor.


Cazip indirimlerin uygulandığı bir diğer model ise, SEAT’ın ödüllü modeli Ibiza. Kampanya çerçevesinde Yeni Ibiza’nın Reference donanımlı 1.2 lt 70 hp’lik versiyonu 26.600 TL’den başlayan fiyatlara sahip.


Kampanya aileler için de avantajlı. SEAT’ın özellikle geniş aileler için ideal çözümler sunan modeli Altea XL 1.4 lt TSI 125 hp modeli, Style donanım seviyesiyle tavsiye edilen anahtar teslim liste fiyatında 1.100 TL ekstra indirim ile 43.900 TL kampanyalı anahtar teslim fiyata sahip.


SEAT’ın D Sedan segmentindeki temsilcisi, “2009 Altın Direksiyon ödülünü” kazanan Exeo modelinde ise yılın son fırsatı sunuluyor. Exeo, tavsiye edilen anahtar teslim liste fiyatında 4.850 TL’ye varan özel indirim avantajı ile 1.6 lt 102 hp Reference donanım seviyesi ile 39.900 TL’den başlayan kampanyalı anahtar teslim fiyatlarla satışa sunuluyor.