Efsaneler Kırıkkale'de

Türk Futbol tarihine isimlerini altın harflerle yazdıran Fenerbahçe'nin unutulmaz ismi Rıdvan Dilmen, Beşiktaş'ın efsane kaptanı Rıza Çalımbay ve Galatasaray ve Avrupa'nın gol kral Tanju Çolak, Kırıkkale'de coşkulu bir kalabalık eşliğinde davul ve zurna ile karşılandı.

Efsanelerden Tanju Çolak, davulcuların çaldığı Kırıkkale havalarına dayanamayarak oynadı. Ardından davulcuların, davuluna büyük bir imza attı. Bayrak Gazetesi ve Yahşihan Belediyesi tarafından organize edilen ve 40 takımın katılım ile yaklaşık 2 aydır devam eden Futsal 2009'da efsane isimlerin heyecanı yaşanacak.

Türk futbolunun geçkişteki ünlü isimleri Rıdvan Dilmen, Rıza Çalımbay ve Tanju Çolak, Kırıkkale Lisesi'nde sahaya indi.

Turkcell'in sponsorluğunda Kırıkkaleli hayırsever iş adamı Recep Uzelli'nın davetlisi olarak Kırıkkale'ye gelen Rıdvan Dilmen, Tanju Çolak ve Rıza Çalımbay, ilk olarak Kırıkkale Üniversitesi'nde BESYO öğrencileri ile bir söyleşi yaptı. Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner'i ziyaret eden efsaneler, Kırıkkale şöhretler karmasıyla yarım saatlik bir maç yaptı.

Kırıkkale Lisesi Spor Salonu'nda gerçekleşen maçta şöhretler karması maçı 6 - 5 kazandı. Maç öncesinde efsaneler, öğrenciler büyük ilgi gösterdi. Kırıkkale'nin çok güzel bir yer olduğunu belirten Dilmen, Çalımbay ve Çolak, en kısa zamanda şehre yeniden geleceklerini söyledi.