Bartın-Karabük yoluna viyadük

Bartın - Karabük karayolu arasında yapımına devam eden Kirazlık Köprü Baraj bölgesinde yapımına başlanılan viyadük çalışması sürüyor.

Bartın - Karabük karayolunun 23. kilometresinde yapımı devam eden Kirazlık Köprü Barajı sahasında geçişlerin rahatlatılması için başlatılan viyadük çalışması aralıksız sürüyor. Akpınar İnşaat firması tarafından yapımı sürdürülen viyadük çalışmasında büyük yol alındı. Kirazlıköprü Baraj yolundaki viyadüklerin tamamlanmasının ardından Bartın hem Karabük'ten Ankara istikametine, hem Devrek'ten İstanbul istikametine, hem de sahilden Cide istikametine ulaşımını kolaylaştıracak. Viyadüklerin ayak kısımları tamamlanma aşamasına gelirken, çalışmaların kısa sürede tamamlanması bekleniyor.

Bartın-Karabük arasındaki ulaşımı da kısaltacak olan viyadük bölgenin gelişmesi açısından da önem arz ediyor. Daha önce AK Parti Bartın Milletvekili Avukat Yılmaz Tunç, Bartın-Safranbolu arasında yapılan çalışmalar ile ilgili olarak, Bartın'ın ulaşım alanında hak ettiği noktaya getirmeye çalıştıklarını açıklamıştı.